Kanje Vest ne planira da se zaustavi: Nova eksplicitna Bjankina fotka zgrozila javnost

Olja Jelić Vesti 31.01.2024 15:46 0

Kanje Vest ne planira da stane sa provokativnim fotografijama svoje supruge Bjanke Senzori.

Kanje i Bjanka

Printscreen/Instagram

Kanje Vest ne planira da stane s provokativnim fotografijama svoje supruge Bjanke Senzori. Poslednjih nedelja redovno deli fotografije na kojima je ili polugola ili u bizarnim modnim kombinacijama.

Nakon mnogo kritika javnosti, koje su preplavile gotovo svaku fotografiju koju je objavio, Kanje je sa svog Instagram profila obrisao sve objave. No, s objavama fotografija svoje supruge je nastavio - na Instagram Storiju.

Pozirala je u kupatilu u minijaturnim gaćicama i majici na kojoj piše "wet", što znači mokra. Ispod majice nije imala grudnjak. Na glavi je nosila ogromni šešir koji joj je prekrio lice.

Bjanka Senzori

Printscreen/Instagram

 

Fotografiju koristi za promovisanje svoje modne linije jer je ta majica deo kolekcije. Već ju je nosila i u javnosti.

Bjankini prijatelji se bune zbog ovakvih fotografija

Prijatelji Bjanke nisu oduševljeni njenom vezom s reperom i modnim dizajnerom. 

"Bjanka je oduvek imala društvene mreže i bila aktivna na njima - sve dok se nije udala za Kanjea. On ne želi da ih ona koristi jer misli da će je boleti ako bude morala da čita ružne stvari koje ljudi govore. Uverio ju je da, s obzirom na to da je ona sada zvezda, mora da ostane misteriozna i to je jezivo onima koji je poznaju jer se sve to čini kao još jedan oblik njegove kontrole", naveo je insajder za Daily Mail.

Prijatelji se bune zbog fotografija Bjanke koje Kanje objavljuje. "On objavljuje njenu golotinju na svom profilu kako bi mogao da je kontroliše. To je uznemirujuće, a time što je isključuje od sveta, ona postaje sve više i više izolovana", dodao je izvor.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading