"Ona je uplašena": Stručnjak za govor tela analizirala ponašanje Bjanke Senzori, Kanje Vest je kontroliše u potpunosti

Olja Jelić Vesti 23.03.2024 11:59 0

Kanje Vest i Bjanka Senzori od početka svoje veze privlače pažnju javnosti, a poslednji potez izazvao je posebnu analizu

Kanje i Bjanka

Profimedia

Kanje Vest i Bjanka Senzori od početka svoje veze privlače pažnju javnosti, a poslednji potez izazvao je posebnu analizu.

Naime, Kanje i Bjanka nedavno su snimljeni u javnosti prilikom kupovine novog auta, a njeno ponašanje je analizirala stručnjak za govor tela.

Par je u sredu viđen u salonu automobila u Los Anđelesu, a kada je trebalo potpisati dokumentaciju za njihovo novo vozilo, a Bjanka je sedela Kanjeu u krilu. Osim providne majice i kratkih pantalona, njeno naginjanje u znak pokornosti otkrilo je da se ona ne oseća sigurno.

 

 

 

Stručnjak za govor tela Pati Vud rekla je da je Bjanka izgledala "nezgrapno" tokom izlaska i sugeriše da bi razlog za to mogla da bude njena oskudna odeća.

"Na prvoj fotografiji izgleda lepo i uplašeno. Obratite pažnju na to kako su joj obrve podignute i skupljene i kako je gornji kapak podignut. Takođe, pogledajte njeno držanje na drugoj fotografiji. Vrat joj je neobično povijen prema napred u znak podložnosti", navela je Pati Vud.

"Ona ne sedi u potpunosti u njegovom krilu, ali sedi sigurno. Međutim, ruke su joj nezgrapno malo odmaknute od tela što sveukupno pokazuje da se ne oseća sigurnom", dodala je.

Dok je Bjanka nosila vrlo otkrivenu kombinaciju, Kanje se odlučio za potpuno crnu kombinaciju i čizme. Uprkos tome što je bio u kući, reper je takođe nosio sunčane naočale. Kako mediji otkrivaju, Kanje je kupio Bjanki Porsche u vrednosti od 120.000 dolara.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading