Isplanirali njegovu sahranu, a on došao u crkvu: Kralj Čarls se pojavio u javnosti posle dužeg vremena, ali izbegava ljude

Vesti 31.03.2024 13:05 0

Kralj Čarls je bio raspoložen, pozdravio je mahanjem okupljene ljude i zahvalio svima koji su mu poželeli da brzo ozdravi.

kralj čarls

Profimedia

Kralj Čarls i kraljica Kamila su došli u crkvu, na misu povodom Uskrsa. To je prvo pojavljivanje kralja posle dužeg vremena. Bio je dobro raspoložen, mahao je okupljenima i zahvalio svima koji su mu poželeli da brzo ozdravi.

U crkvi, kralj Čarls nije sedeo sa svojom porodicom, kao što to inače radi, jer mora da izbegava blizinu ljudi s kojima nije u kontaktu svaki dan, zbog terapije koju prima za lečenje raka. Kako navode britanski mediji, neće biti ni na porodičnom ručku. Ovaj put misi neće prisustvovati ni Vilijam i Kejt, a ni njihova deca, zbog bolesti princeze od Velsa, koja takođe ima rak.

kralj čarls

Shutterstock

 

Britanski kralj Čarls je na tronu 18 meseci, nedavno je saznao da ima rak, a planovi za njegovu sahranu su već spremni. Strani mediji pišu da to nije protokol koji je standardan nego je nužan. Najverovatnije će biti sahranjen u kraljevskoj grobnici u dvorcu Vindzor.

- Neki članovi osoblja kraljevske porodice veruju da je kraljevo stanje lošije nego što se piše u medijima - kazao je izvor za američke medije.

Komentari (0)
Loading