„Danju je glava porodice, a uveče...“: Sara je otkrila zašto njen tata kasnije večera, razlog kida dušu

Vesti 28.03.2024 20:27 0

Porodični ručak ili večera je tradicija koju poštuju porodice širom sveta. U jednoj je narušena.

muškarac

Shutterstock

Razlog zbog kojeg ova porodica ne večera zajedno će vas rasplakati. Sara otkrila da njen otac stalno večera posle svih njih, sam. To joj je oduvek bilo čudno, ali jednog dana je shvatila zašto to radi.

Ona je na svom TikTok profilu objavila video u kojem njen otac sam sedi za stolom. Zatim se kamera okreće i pokazuje da večera ispod portreta svojih roditelja. "Pitam se zašto moj tata voli da bude s nama za stolom, ali ipak večera kasnije sam. Danju je glava porodice, a za vreme večere je dete svojih roditelja", napisala je.

 

@sarah_xsms head of the family during the day but their little boy at dinner #desi #bengali #browntiktok #indian #pakistani ♬ someday i'll get it - Alek Olsen

 

Mnogi su komentarisali da je njen video potresan, a ljudi su pisali: "Svi samo prolazimo kroz život. Ovo je predivno", "Prečesto zaboravljamo da su i naši roditelji nekada bili deca", "Kad god izađem iz kancelarije, poželim laku noć svom tati. Njegova fotografija je na jednoj od polica. Na njegov rođendan uvek popijem piće i ostavim bocu kraj njegove fotografije preko noći. Nedostaje mi moj tata".

Komentari (0)
Loading