Otkrio informacije sa dvora: Rođak ispričao važne detalje iz braka princa Vilijama i Kejt Midlton

Vesti 26.03.2024 13:44 0

Brat od tetke princa Vilijama retko se pojavljuje u javnosti, ali je sada napravio izuzetak.

vilijam i kejt

EPA

Piter Filips je sin princeze Ane, sestre kralja Čarlsa. Posle tužne vesti o tome da Kejt Midlton ima rak, on je progovorio o trenutnoj situaciji u kraljevskoj porodici.

„Kejt je zaista fantastična žena. Ona i Vilijam su sjajan tim“, rekao je za „Skaj njuz“ iz Australije. Otkrio je i pojedinosti iz njihovog porodičnog doma i vaspitanja dece: „Njihova deca su sjajna. Uspeli su da postignu balans između javnog i privatnog života i ulažu veliki trud u vaspitanje troje dece, što je uvek zahtevno. Ali, to im odlično ide jer znaju koliko je važno biti prisutan uz svoju decu.“

vilijam i kejt

Shutterstock

 

Nažalost, sada se buduća kraljica bori s rakom, kao i kralj Čarls, pa se kraljevska porodica nalazi u najtežoj situaciji u bliskoj istoriji. Kralj Čarls je podvrgnut operaciji uvećane prostate, a Kejt je u istom periodu bila na operaciji stomaka. I dok je kralj odmah po saznanju dijagnoze o svemu obavestio javnost, princeza od Velsa je nedeljama sve držala u tajnosti. Pošto je tajnovitost počela uzimati svoj danak, Kejt je objavila snimak u kojem je otkrila da ima rak i kako je to saznala.

Zato je javnost oduševljeno dočekala reči Pitera Filipsa, koji tvrdi da se Čarls odlično oporavlja. „Dobro je raspoložen. Ipak, mislim da je izrazito frustriran, jer ima toliko toga što želi da uradi, a ne može. Ali, pragmatičan je, svestan da je došao trenutak kada je najvažnije da se fokusira na sebe“, zaključio je.

 

Komentari (0)
Loading