Šuška je da je ona Vilijamova ljubavnica: Da li je fatalna markiza kriva za nestanak Kejt Midlton?

Vesti 13.03.2024 13:11 0

Vilijam i markiza su viđeni na romantičnoj večeri još 2019. godine, a prema pisanju nekih britanskih medija, zajedno su proveli i Dan zaljubljenih.

markiza

Profimedia

Ceo svet ovih dana zanima šta se događa s Kejt Midlton. Britanska javnost i dalje raspravlja o tome gde je nestala i zašto se ne pojavljuje u javnosti, a ulje na vatru je dodala i objavljena fotografija s decom za koju neki tvrde da je fotomontaža. Kejt se povodom toga oglasila i napisala da je ona sređivala fotografiju i da zato ima propusta.

Ljubavnica je kriva za sve

Sada se pojavila i neverovatna teorija koja kaže kako je za Kejtino povlačenje iz javnosti zapravo kriva ljubavnica princa Vilijama, lepa markiza od Šolmondeleja, Sara Rouz Henberi, koja je pre neki dan viđena u automobilu s princom.

Kako se već pisalo, njih dvoje su viđeni još 2019. godine na večeri, a neki britanski mediji su objavili da su čak zajedno proveli i Dan zaljubljenih!

markiza

Profimedia

 

Nakon što je u januaru bila na operaciji stomaka, Kejt više nije viđena u javnosti, a u međuvremenu su se pojavile razne teorije.

Ipak, u ponedeljak su fotografi napokon snimili Kejt kako napušta dvorac Vindzor sa suprugom Vilijamom. Glava joj je bila okrenuta u stranu i kamere nisu uhvatile lice, pa su se odmah pojavile razne teorije na društvenim mrežama budući da je vrlo neobično da Kejt odjednom izbegava fotografe.

Afera počela pre 5 godina

Jedan je korisnik na „X“-u odmah komentarisao: „To nije Kejt Midlton u autu. Ona nikada nije bežala od kamera. Čak i kad je čekala deset godina da je Vilijam zaprosi. To je Rouz Henberi, Vilijamova ljubavnica“.

 

 

Priče o njihovoj aferi počele su još 2019. godine, kad su princ i Rouz Henberi, koja je inače Kejtina bliska prijateljica, viđeni na romantičnoj večeri. Ipak, tim glasinama stale su na kraj Kejt i Sara, kad su se u avgustu prošle godine zajedno zabavljale na muzičkom festivalu u Norfolku.

Inače, Lejdi Sara Rouz Henberi pripada uglednoj engleskoj aristokratiji, a nekad je bila i model, a bavila se i političkim istraživanjima. Ima 39 godina, udata je i ima troje dece.

Komentari (0)
Loading