Kanjeove žene zajedno: Kim i Bjanka po prvi put uživo na istom mestu, internet na aparatima!

Vesti 14.03.2024 11:18 0

Ovo je prvi put da su se Bjanka i Kim javno družile...

Kim

Profimedia

Kim Kardašijan i Bjanka Censori prvi put su primećene kako se druže. Njih dve su sedele jedna pored druge na zabavi Kanjea Vesta u San Francisku, gde je delio pesme sa svog predstojećeg albuma „Vultures 2“.

Video snimci objavljeni na društvenim mrežama prikazuju Bjanku i Kim kako slušaju i pevaju uz muziku. Njih dve su takođe stajale pored dece Kim i Kanjea, koji su svi uživali u očevom nastupu. Bjanka je nosila sive hulahopke i ružičastu majicu bez rukava, dok je Kim nosila potpuno crni autfit.

Prema očevidcu koji je dao izjavu za E! Entertainment, Kim i Bjanka su prijateljski nastrojeni. Izvor je rekao da je Kim prisustvovala zabavi kako bi podržala svoju ćerku Nort Vest, koja je nastupala sa svojim ocem poslednjih nekoliko nedelja. Čini se da su se deca odlično provela na događaju, i da im je Kanje svima bacio pet na kraju.

 

 

Ovo je prvi put da su se Bjanka i Kim javno družile. Ipak, u prošlosti, Kim je jasno dala do znanja da nema problema sa Bjankom i da Kanjeu želi sve najbolje. „Sva deca su veoma vezana za Kanjea i obožavaju ga uprkos tome šta se dešava“, rekao je insajder za E! News ubrzo nakon razvoda Kim i Kanje. ,,Kim radi sjajan posao ne dozvoljavajući da to promeni njihov odnos. Kanje će uvek biti njihov tata i to se neće promeniti."

Tata Bjanke Censori je navodno nezadovoljan Kanjeom Vestom

Ranije ovog meseca je objavljeno da je otac Bjanke Censori, Leo Censori, bio uznemiren zbog Kanjea Vesta i da je želeo da razgovara sa njim. Izvor Leove nelagode je navodno bila Bjankina odeća i Kanjeov uticaj na nju, što je stvorilo razdor između Bjanke i njene porodice.

„Bjankin otac Leo želi da sedne sa Kanjeom i da ga pita o čemu dođavola misli kada paradira sa Bjankom kao golim trofejnim ponijem od smeća “, rekao je izvor za Dejli mejl. „Želi da pita Kanjea šta bi uradio da se njegove ćerke Nort ili Čikago vide u javnosti polugole u ​​odeći koju su ohrabrili njihovi muževi, prenosi Hola!.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading