Dugo su i izdržali: Kim Kardašijan raskinula sa 12 godina mlađim fudbalerom, a ova glasina je izazvala apsolutni haos!

Vesti 26.03.2024 13:20 0

Kim Kardašijan i Odel Bekam Mlađi izazvali su pometnju na žurci nakon dodele Oskara kada su viđeni kako provode vreme zajedno...

Kim

ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon navodne burne romanse, Kim Kardašijan (43) i fudbaler Odel Bekam Mlađi (31) su navodno raskinuli.

Vest o njihovom raskidu pojavila se nakon što je izvor otkrio Dejli mejlu da je par odlučio da se raziđe nakon kratke, relativno skromne veze.

Uprkos tome što nikada zvanično nisu izašli zajedno na crveni tepih, par je poslednji put primećen rame uz rame na Vaniti Fair žurci nakon dodele Oskara, što je obeležilo značajan javni izlazak tokom njihove veze.

Kim

TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Izvor je za novinsku kuću rekao: „Trenutno se više ne viđaju“, nagoveštavajući definitivni kraj njihove veze. Vest o razlazu Kardašijanke i Bekama iznenađuje mnoge fanove, posebno imajući u vidu nedavne spekulacije koje sugerišu da je Kardašijanka bila otvorena za proširenje porodice sa Bekamom. Kružile su glasine da ona razmišlja da dočeka svoje peto dete sa Bekamom.

Kardašijanka, poznata po svojim ulogama na rijaliti televiziji i svojim preduzetničkim poduhvatima kao što je SKIMS, već je majka četvoro dece: Nort, Seint, Čikago i Sam, koje deli sa bivšim mužem, reperom Kanjeom Vestom. S druge strane, Bekam, istaknuta ličnost u profesionalnom fudbalu, deli sina po imenu Zidn sa svojom bivšom devojkom, Lorin Vud.

Kim Kardašijan i Odel Bekam mlađi na žurci nakon Oskara

Kim Kardašijan i Odel Bekam Mlađi izazvali su pometnju na žurci nakon dodele Oskara kada su viđeni kako provode vreme zajedno. Zvezde su primećene kako zajedno napuštaju dodelu Oskara, izgledajući elegantno i šik.

Rijaliti zvezda i Odel Bekam Mlađi su romantično povezani od septembra 2023. godine. 

Kim i Odel su takođe primećeni zajedno u The Vinn-u u Las Vegasu nekoliko sati pre Super Boula 2024. Prema TMZ-u, snimak para prikazuje ih nakon što su prisustvovali zabavi Majkla Rubina, na kojoj je bilo nekoliko poznatih ličnosti, uključujući Ajs Spajs, Kendal Džener, Tifani Hadiš i mnoge druge.  

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading