Modni promašaj godine: Kim Kardašijan u bizarnoj odevnoj kombinaciji, svi se pitaju šta joj se desilo

Olja Jelić Vesti 19.03.2024 17:07 0

Kim Kardašijan postala predmet ismevanja

Kim Kardašijan

Printscreen/Instagram

Kim Kardašijan objavila je nekoliko fotografija sa svog nedavnog putovanja u Pariz, a njeni pratioci ostali su zbunjeni zbog jedne "slojevite" odevne kombinacije pa je ubrzo postala predmet ismevanja.

Naime, Kim je u nizu fotografija za koje je otkrila da su nastale u Parizu podelila i jednu koja nikome nije mogla da promakne, a sve zbog onoga što na njoj nosi.

Na njoj rijaliti zvezda nosi nekoliko slojeva Balenciaga komada odeće, uključujući najmanje pet majica na bratele/potkošulja, majicu kratkih rukava sa čipkanim detaljima, majicu dugih rukava, kao i crne čipkane čarape preko belih helanki.

Višeslojni izgled upotpunila je velikom Balenciaga torbom sa mnoštvom dodataka, uključujući lančić na kojem je napisano "Kim".

 

 

 

Ovo izdanje izazvalo je brojne komentare, a ona je postala predmet nemilosrdnih šala.

"Peta slika izgleda kao kad ste bili dete i oblačili sve što imate u ormaru", "Kim šta radiš sa svim tim majicama?", "Kao srednja škola 2006. godine", "Izgleda kao da je obukla sve što poseduje kako je ne bi opet opljačkali", "Kad ti kažu da ti je kofer pretežak na aerodromu", pisali su ispod ove objave, a jedan od pratitelja opisao je kao najgore obučenu ikad.

Činilo se da su fotografije snimljene u istoj hotelskoj sobi kao i Kimine ranije objave koje su prethodile modnoj reviji Balenciage, na kojoj je nosila crnu čipkanu haljinu otvorenih leđa.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading