Kul i originalno: Do sad neviđeno izdanje Kim Kardašijan od kog je internet eksplodirao, mišljenja su podeljena

Olja Jelić Vesti 13.03.2024 17:35 0

Kim Kardašijan u izdanju koje od nje do sad nismo videli

Kim Kardašijan

Printscreen/Youtube

SKIMS je imao svoj debi na malim ekranima u nedelju, prikazujući osnivačicu brenda Kim Kardašijan u jednominutnoj reklami naziva Skims Lab. Futurističku reklamu režirao je Frank Lebon, a producirala američka nezavisna globalna reklamna agencija Wieden+Kennedy. 

U njoj Kim nosi nekoliko najprodavanijih komada svog brenda dok se u pozadini čuje hit Garija Vrajta iz 1975. Dream Weaver. Kim isprobava grudnjake, majice kratkih rukava i odeću za oblikovanje uz pomoć svojih klonova.

 

 

 

"Kloniranje postaje toliko popularno da koriste sve načine da nas obaveste", "Sviđa mi se reklama", "Zapravo je kul i originalna", "Super je", "Podseća me na novi spot Ariane Grande", "Kul je", "Reklama je čudna. Klonovi, svemir...", "Ova pesma je samo za Wayne's World", neki su od komentara na društvenim mrežama. 

Priča o brendu na duhovit, ali i ekstravagantan način

"Budući da je ovo naša prva kampanja napravljena za TV, hteli smo da se gledaoci osećaju kao da su s nama u Skims svemiru", rekla je Kim Kardašijan, prenosi WWD. Dodala je da su ovim kratkim filmom hteli da ispričaju priču brenda, ali i njihovu "opsednutost s razvojem proizvoda na duhovit, ali ekstravagantan način". 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading