Ona ne liči na sebe: Kejt Bekinsejl (50) izazvala paniku na mrežama, fanovi zabrinuti za njeno zdravstveno stanje

Vesti 13.03.2024 14:17 0

Zvezda je na slikama imala suze u očima...

Kejt

Printscreen/Instagram/katebeckinsale

Kejt Bekinsejl je imala posebnog posetioca tokom svog boravka u bolnici.

 Glumica (50) je juče podelila novosti iz svog bolničkog kreveta, pokazujući kako se grli sa svojom mačkom Vilou.

Bekinsejl je legla na fotografiji u ružičastom džemperu, dok joj je lepršava mačka sedela u naručju. „Posetilac“, jednostavno je napisala snimak podeljen na njenom Instagramu.

Vest dolazi nakon što je Bekinsejl izazvala zabrinutost kada je na Instagramu podelila dve svoje fotografije iz bolnice dok je slavila rođendan svoje mame Džudi i Dan majki u Velikoj Britaniji.

Zvezda je na slikama imala suze u očima, ali nije objasnila zašto je u bolnici uprkos tome što je u svojoj objavi u ponedeljak spomenula da je „bolesna“.

Predstavnik glumice nije odmah odgovorio na zahtev magazina People za komentar.

„Srećan rođendan i Dan majki u Ujedinjenom Kraljevstvu ove nedelje mojoj neverovatnoj majci“, napisala je ona ranije ove nedelje. „Hvala onima koji nas vole i podržavaju kada je teško...I što brinu o našim psima kada ne možemo, i navode nas da se sećamo srećnih stvari kada ne možemo. I dođu se kad smo bolesni i sede sa nama. I šalju balone i proveravaju kako smo se i izvlače nas iz bunara s ljubavlju...”

 

 

Među galerijom fotografija, Bekinsejl je postavila slike i video snimke svoje mame kako uživa u šampanjcu i torti dok nosi džemper sa brojem 1970.

Bekinsejl je 2019. godine objavila da je pretrpela pucanje ciste jajnika.

 

 

„Ispostavilo se da puknuta cista jajnika zaista boli i morfijum me tera da plačem. Tako sam zahvalna svima koji su se brinuli o meni“, napisala je ispod dve fotografije bolničkog kreveta u to vreme. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading