On je dečko iz snova! Selena Gomez čestitala 36. rođendan svom dragom, a on otkrio veliko iznenađenje

Vesti 08.03.2024 17:03 0

,,Srećan rođendan dušo!" glasio je opis u čast Blankovog 36. rođendana

Selena

Printscreen/Instagram/selenagomez

Selena Gomez slavi svog dečka Benija Blanka!

Pevačica poznata po pesmi „Love You Like a Love Song” (31) je juče podelila slatku rođendansku čestitku Beniju Blanku na svom Instagramu.

,,Srećan rođendan dušo!" glasio je opis u čast Blankovog 36. rođendana. „Tvoja emocionalna izdržljivost, pozitivna nastrojenost, neverovatan talenat (koji me oduševljava), neosporan humor i drago srce puno ljubavi me ostavljaju bez reči. Volim te @itsbennyblanco.”

Blanko je odgovorio emodžijima u obliku srca u komentarima.

Muzički producent je ljubio potiljak svoje devojke dok se ona smejala na fotografiju koju je podelila Selena.

Gomezova je potom podelila sliku na kojoj leži na Blankovim grudima, a onda je objavila crno-beli video na kome je ljubila njegove usne. „O, to smo mi“, rekao je Blanko u videu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

U međuvremenu, u objavi se pojavio i video snimak glumice koja uživa u vožnji u vrtećoj šoljici čaja, kao i snimci Blanka koji je ljubi u obraz i u rame, kao i fotografija na kojoj Selena naslanja noge na njega tokom vožnje automobilom.

Gomezina čestitka dolazi nakon što je Blanko, koji je autor predstojeće kuvarske knjige ,,Open Wide: Cookbook for Friends", otkrio koja su Selenina omiljena jela tokom gostovanja  na TalkShopLive-u ranije ovog meseca.

Selena Gomez

Profimedia

 

„Ona je veliki obožavatelj bifteka. Dakle, sve što ima biftek. Ili sam je juče sam joj doneo, to nema u mojoj knjizi, ali sam je doneo, ona voli supu“, otkrio je on. „Dakle, juče je bila na snimanju pa sam napravio malu porciju supe i doneo joj je.”

Par je prvi put potvrdio svoju romansu u decembru 2023. kada je Selena odgovorila na komentare o vezi i podelila crno-belu sliku sa Blankom, navodi People

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading