Od nje se ovo nije očekivalo: Navikli smo na glamuroznu Džej Lo, a njen najnoviji autfit je sve ostavio bez teksta

Olja Jelić Vesti 05.03.2024 14:53 0

Dženifer Lopez i Ben Aflek uhvaćeni kako zaljubljeno šetaju ulicama, a čini se i kako su obavili uspešan šoping

Džej Lo i Ben Aflek

Profimedia

Američki glumac Ben Aflek i njegova supruga, pevačica i glumica Dženifer Lopez u nedelju su viđeni u zajedničkom šopingu u Los Anđelesu. Da su u srećnom braku, dokazali su upravo tom pojavom. Par je ulicom šetao držeći se za ruke, a ono što je još privuklo pažnju bile su i njihove odevne kombinacije.

Džej Lo je obukla teksas kombinezon, belu majicu, beli džemper i Ugg čizmice, a ruci je nosila crvenu torbicu. Ben je obukao farmerke, sivu majicu i karirani sako.

Iako romantično koračaju prema prodavnicama, Dženifer deluje vrlo uznemireno. Međutim, nedavno je otkrila da svog supruga poštuje kao i svoje roditelje. “Ne mogu imati više poštovanja prema Benu kao ocu, partneru i osobi”, rekla je za PEOPLE nakon što su se pojavila izveštaj da je bila uznemirena zbog njegovih komentara o Dženifer Garner.

Uspešan šoping

Osim što javnosti pokazali koliko se vole, čini se i kako je šoping bio vrlo uspešan jer su viđeni kako se vraćaju sa punim kesama.

Drugi insajder rekao je za People da novopečeni par planira da organizuje veću zabavu kako bi mogli da slave sa porodicama i prijateljima, dodajući: "Još nemaju isplaniran medeni mesec. Dženifer kaže da je svaki dan sa Benom medeni mesec", piše People.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading