Vratila se stilu koji je proslavio: Uz ovakvu Dženifer Lopez su mnogi odrasli, autfit inspirisan 2000-im joj stoji kao saliven!

Vesti 17.02.2024 17:07 0

U skladu sa temom povratka u prošlost, ona se odlučila za zadimljeni ,,smokey eye" i lepo isfeniranu kosu

Dženi

WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Najnoviji autfit Dženifer Lopez odaje počast njenoj prošlosti.

Superzvezda je u četvrtak izazvala pometnju kada je izašla u bioskop ,,AMC Bay Plaza" u okrugu Bronks u Njujorku na projekciju svog filma ,,This Is Me...Now: A Love Story". Pevačica poznata po pesmi „Jenny from the Block” vratila se svom kultnom stila tako što je obukla plavi kombinezon sa potpisom Done Karan i crni kožni kačket.

Pored šešira, Dženifer je dodala i odgovarajući kaput, crne kožne rukavice i crne štikle. Da bi upotpunila ansambl, dodala je niz krupnih srebrnih ogrlica i minđuša.

U skladu sa temom povratka u prošlost, ona se odlučila za zadimljeni ,,smokey eye" i lepo isfeniranu kosu.

U skorije vreme, Lopezin stil odavao je počast viralnom trendu žene mafijaša (eng. ,,mob wife") dok je ona  promovisala svoj novi autobiografski mjuzikl. Viđena je kako nosi tri potpuno različita autfita, inspirisana estetikom „mafijaških žena“.

 

 

Za svoj prvi izgled, Lopez se mogla videti na Tajms skveru kako nosi kaput od veštačkog krzna uparen sa skraćenim pantalonama sa vezicama na dnu, prenosi People.

Pozirajući za fotografije, Lopez,  kojoj nisu nepoznati autfiti od veštačkog krzna, stajala je ispred bilborda proslavljajući njen predstojeći projekat, i nosila je par crnih nijansi, dok joj je kosa bila vezana u punđu.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading