,,Srećan rođendan mojim kokosima": Blizanci Dženifer Lopez napunili 16. godina, proslavili važan dan na ekskluzivnoj destinaciji

Vesti 24.02.2024 20:53 0

Jedan od snimaka prikazuje Džej Lo kako nosi kimono i pozira za fotografije sa Emi i Maksom

dženifer lopez

Profimedia

Dženifer Lopez (54) je ponosna mama! Holivudska zvezda, koja je nedavno objavila svoj novi film ,,Ovo sam ja... sada: ljubavna priča", napravila je pauzu od svoje promo turneje kako bi proslavila rođendan svojih blizanaca, Maksa i Emi, koji su 22. februara napunili 16 godina.

Omiljena izvođačica je odlučila da ih povede u Japan da bi proslavili sa svojim najbližim prijateljima i članovima porodice. Džej Lo je dokumentovala najupečatljivije trenutke sa njihovog putovanja, podelivši nekoliko fotografija i snimaka njihovog zabavnog provoda.

„Nikad nisam videla Maksa tako uzbuđenog“, rekla je Dženifer u jednom od klipova objavljenih na Instagramu, na šta Emi odgovara: ,,Ja nikada nisam bila ovako uzbuđena." Srećna porodica se bavila  tradicionalnim aktivnostima dok je bila u Japanu, a ujedno i razgledala i zajedno uživala u tradicionalnim jelima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Jedan od snimaka prikazuje Džej Lo kako nosi kimono i pozira za fotografije sa Emi i Maksom. Drugi snimak prikazuje porodicu na muzejskoj izložbi, a oni čak odvoje trenutak da odu u kupovinu, pri čemu Eme pozira pored jednog od likova iz popularne serije „One Piece“, a Maks pored murala Dragonite, prenosi Hola!.

Porodica je bila nasmejana dok je večerala zajedno, a Emi je viđena kako se igra sa malim prasićima.

„SREĆAN ROĐENDAN MOJIM KOKOSIMA, volim te“, napisala je Dženifer na Instagramu, podelivši koliko je ponosna na svoju decu. Video se završava slavljeničkom rođendanskom večerom i dve rođendanske torte.

Još 2022. godine, Džej Lo je podelila svoja razmišljanja o odrastanju svoje dece. „Oni istražuju, oni postaju svoji ljudi, a mi samo pokušavamo da budemo u toku“, rekla je. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading