Dženifer Aniston izgleda kao avion: Ima 55 godina, nikad je zgodnija, a evo kako joj to polazi za rukom

Olja Jelić Vesti 01.03.2024 15:34 0

Svi hvale Dženifer Aniston i njen mladolik izgled, ali kako ona sama kaže, ponekad samu sebe natera na vežbanje pa je tako s pratiocima podelila video svog treninga.

Dženifer Aniston

EPA

Poznata holivudska glumica Dženifer Aniston niže komplimente na račun svog mladolikog izgleda, a sada je na Instagramu objavila video u kojemu pokazuje koja je tajna njene vitke figure. 

Zvezda "Prijatelja" je svoje obožavatelje provela kroz nekoliko kratkih isečaka u kojima pokazuje rutinu treninga koje radi.

"O, Bože... Znate li one dane kada jednostavno nemate snage za vežbanje? Ali jednostavno znaš da moraš to da odradiš", napisala je glumica na kraju videa u kom je pala na pod od umora.

 

 

"Ako imate jedan od takvih dana, razumrm vas, ali samo to odradite", dodala je u opisu objave. 

Kako vam Dženifer Aniston izgleda za svoje godine?

Glumica je nosila crnu majicu bez rukava i sive helanke za trening u kom je balansirala na jednoj nozi na nagnutoj dasci.

Glumica se dosad dva puta udavala, prvi put za Breda Pita 2000. godine od kog se razvela nakon pet godina, a potom se verila za Džastina Teoruksa 2012. godine i venčala se s njim tri godine kasnije, ali su se takođe rastali 2018. godine.

Iako je sreća u ljubavi nije pratila, Dženifer i dalje veruje u ljubav. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading