Isplivao nepoznat detalj: Bred Pit otkrio tajnu Dženifer Aniston zbog koje su imali probleme u braku

Vesti 28.11.2023 14:38 0

Bivši muž Dženifer Aniston otkrio je njenu dobro čuvanu tajnu u jednom intervjuu, za koji kažu da nikada nije emitovan.

bred pit

Shutterstock

Poznati holivudski glumac otkrio je kako Dženifer mesečari, a taj su detalj znali samo njeni najbliži ljudi. Bred je u intervjuu rekao kako je njeno mesečarenje uzrokovalo probleme u braku pa je ispričao anegdotu koja se dogodila jedne noći.

"Ona puno toga radi dok spava. Jednom se čak uključio i alarm u kući, a ja sam je pronašao napolju", ispričao je, dodajući kako cela situacija nije bila nimalo bezazlena jer su u to doba živeli u kući smeštenoj na samoj litici. 

Pit je zatim kroz šalu rekao: "Čuo bih kako se u drugoj sobi otvaraju i zatvaraju fioke, ali onda bih sam sebi rekao da će se, kada obavi šta treba, vratiti u krevet. Ona u snu i priča i upravo smo tada imali neke od najboljih razgovora."

Bred Pit i Dženifer Aniston bili su jedan od najomiljenijih holivudskih parova. Venčali su se 2000. godine, a razveli pet godina kasnije.

Bonus video:

@najzena.rs Rita Ora bez grudnjaka u providnoj haljini na crvenom tepihu "zaludela" fotoreportere 🤭 #najzena #moda #autfit #ritaora #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading