Dženifer Aniston već godinama izgleda besprekorno: Tajna njene zategnute kože je u ovom jednostavnom bjuti triku

Olja Jelić Vesti 03.02.2024 13:52 0

Kada tražite savete za lepotu, uvek je pametno poslušati ženu koja godinama izgleda besprekorno – Dženifer Aniston.

Dženifer Aniston

Shutterstock

Među fantastičnim savetima za negu lica našao se i bjuti trik Dženifer Aniston za zatezanje kože koji ćete odmah isprobati. Iako tajna njene lepote prvenstveno leži u dobroj genetici, Dženifer ne krije da povremeno pribegava tretmanima za negu lica.

Bjuti trik Dženifer Aniston oduševio je dame širom sveta, a reč je o kućnom tretmanu lica sa ledenom vodom.

– Samo uzmite činiju ledene vode i poprskajte lice 25 puta. To je stari trik koji je Džoan Kraford radila, a koji zateže kožu – tvrdi Aniston.

Bjuti trik Dženifer Aniston popularan je i na Tik Toku, a činjenica je da se godinama koristi u tretmanima za negu kože.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

 

Hladna voda ima brojne prednosti, uključujući smanjenje otoka i nadutosti, ali može pomoći i kod umirivanja crvenila do kontrole fleka. Primenom ovih tretmana ograničava se protok krvi i pomaže odvod viška tečnosti iz limfnog sistema, što umiruje i zateže kožu. Tretmani hladnom vodom mogu da ublaže bolove i akne, posebno upaljene, i stimulišu cirkulaciju kože, što rezultira zdravim „sjajem“.

Umivanje

Shutterstock

 

 

Ako baš ne želite da uronite lice u posudu sa ledom, barem pokušajte da se svakodnevno umivate što hladnijom vodom, prenosi MarieClaire

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading