Možda će joj biti treća sreća! Zbog ovoga se svi pitaju da li se Dženifer Aniston opet udaje?

Vesti 26.02.2024 18:29 0

Glumica se pojavila na dodeli nagrada u Los Anđelesu u savršenoj haljini, ali je nešto drugo privuklo veću pažnju.

dženifer aniston

Shutterstock

Dženifer Aniston je odstupila ovoga puta od uobičajenog izbora – crne haljine za crveni tepih, a obukla je srebrnu haljinu sa dubokim dekolteom i izrezom na levoj nozi. Ali svi su ipak gledali u njenu ruku.

Slavna glumica je podstakla glasine o tome da se verila nakon što je pozirala na dodeli SAG nagrada s ogromnim dijamantskim prstenom na levoj ruci. Dženifer ima 55 godina i bila je nominovana za ulogu u „Jutarnjem šouu“, ali je nagradu dobila Elizabet Debicki iz serije „Kruna“. Ona je uručila SAG nagradu za životno delo Barbari Strejsend.

dženifer aniston

Profimedia

 

Međutim, najupečatljiviji detalj na njenoj savršenoj toaleti bio je nakit, odnosno prsten koji je nosila. Nije poznato viđa li se trenutno sa nekim, s obzirom na to da je poslednjih pet godina mediji nisu ni sa kim povezivali.

Podsetimo, lepa glumica iza sebe ima dva braka - prvi se put udala 2000. za Breda Pita, ali par se razveo 2005. pošto se Bred smuvao sa Anđelinom Džoli tokom snimanja filma. Potom se Dženifer verila sa Džastinom Tiroksom 2012. a venčali su se tri godine kasnije, ali je razvod usledio 2018.

Uprkos brojnim vezama koje nisu imale srećan kraj, glumica je navodno optimistična da će ponovno pronaći ljubav u 50-im godinama.

Komentari (0)
Loading