Svi su iznenađeni njenim izborom: Dženifer već 30 godina nosi haljine, a sada je obukla nešto potpuno drugačije

Vesti 15.01.2024 14:16 0

Na dodeli nagrada „Critics Choice“ u Los Anđelesu, sinoć su dominirala glamurozna izdanja poznatih ličnosti, a Džemifer Aniston je privukla pažnju svojim izborom.

poznate ličnosti

Profimedia

Dženifer Aniston (54) se ovog puta odlučila za stil i udobnost na crvenom tepihu, na dodeli nagrada „Critics Choice“. Ona je nominovana za najbolju glumicu, za ulogu u „Apple TV+“ hitu „The Morning Show“, a na crveni tepih stigla je obučena u „Dolče & Gabana“ kombinezon s gornjim delom u obliku korseta čija je ivica prekrivena perjem. Elegantan izgled popularne glumice upotpunjuje satenski plisirani pojas čiji se kraj vuče po podu i satenske crne salonke. Za završni sjaj popularna glumica dodala je dijamantske minđuše od belog zlata i prstenje.

poznate ličnosti

Profimedia

 

Dženifer je inače ljubiteljka crnih stajlinga, pogotovo večnih malih crnih haljina koje verno nosi već skoro 30 godina u raznim modelima, ali ovog puta je po pitanju stajlinga napravila zaokret. Ipak, popularna glumica je zadržala srcoliki korset, kakav imaju skoro sve njene svečane haljine, ali je suknju zamenila pantalonama i sve okupljene oduševila dizajnerskim kombinezonom.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading