Veliki poput nečijeg stana: Oduševićete se kad vidite ormar Dženifer Aniston, od nje se nije manje ni očekivalo

Olja Jelić Vesti 22.02.2024 14:54 0

Dženifer Aniston počastila je svoje pratioce fotografijama iz svoje luksuzne garderobe, u kojoj se spremala za dodelu nagrada.

Dženifer Aniston

EPA

Holivudska glumica Dženifer Aniston svojim je obožavateljima dala uvid u svoj ormar unutar vile u Bel Eru koju poseduje, a koja je vredna 20 miliona dolara.

Glumica je fotografije iz garderobe podelila na Instagramu, a ormar slavne zvezde baš je onakav kakvim ga zamišljate, prelep i veliki poput stana.

Više je nalik butiku sa odećom koja je uredno složena i organizovana po boji i stilu, a hodnik garderobe dovoljno je veliki da u njega stane njen celi tim od najmanje pet pomoćnika.

 

 

 

Zvezda "Prijatelja" nedavno se pojavila sa novom, kraćom frizurom na dodeli Zlatnih globusa 2024. godine, a mnoge je njen novi imidž podsetio na lik Rejčeel, koji je igrala u ''Prijateljima''. 

Na dodeli je osvojila nagradu "People's Drama TV Star" za svoj glumački rad u seriji "Jutarnji show". Nagradu joj je uručio kolega glumac iz serije Džon Ham.

Dženifer je takođe bila voditeljka pa je uručila svom dugogodišnjem prijatelju i filmskom kolegi Adamu Sendleru nagradu "People's Icon".

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading