Dženifer Aniston je jako loše nakon smrti Metjua Perija: Prijatelji su zabrinuti za nju, tragedije se nižu jedna za drugom

Vesti 07.11.2023 20:22 0

Poslednjih nekoliko godina Dženifer Aniston su zadesile brojne tragedije, a smrt kolege i prijatelja Metjua Perija, pogodila ju je pravo u centar.

Dženifer Aniston je jako loše nakon smrti Metjua Perija: Prijatelji su zabrinuti za nju, tragedije se nižu jedna za drugom

Foto: AP

Dženifer Aniston preživela je smrt oca, Džona Anistona, nakon čega je ubzo preminuo i prijatelj i kolega Metju Peri.

Imali su blizak i čvrst odnos, budući da su se poznavali i pre uloga Čendlera Binga i Rejčel Grin u seriji "Prijatelji"

Glumica je čak bila uz preminulog glumca tokom njegove borbe sa zavisnošću, a Metju je često spominjao, i u svojoj knjizi "Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing", kako mu je ona pomogla tokom procesa oporavka i podstakla ga da podeli svoju borbu u knjizi, piše "Page Six".

-"Džen je verovatno ta koja najviše pati. To je drugi ogroman gubitak u manje od godinu dana, sa prvom godišnjicom očeve smrti samo iza ugla. Ona se još uvek nije potpuno oporavila od toga, a sada ju je ova vest potpuno oborila s nogu.Od svih kolega, ona najteže izlazi na kraj sa bolom ", rekao je izvor blizak Dženifer.

Peri je detaljno opisao promene koje je prošao tokom borbe sa zavisnošću o drogama i alkoholizmu u svojoj knjizi. Spomenuo je kako ga je pogađala promena njegovog izgleda dok je glumio u seriji i kako ga je bolelo da gleda Čendlera Binga kako se menja zbog ekstremne konzumacije Vikodina. 

"Možete da pratite put moje zavisnosti, ako ocenite moju težinu iz sezone u sezonu - kada sam deblji, radi se o alkoholu; kada sam mršav, radi se o tabletama. Kad imam bradu, ima puno tableta. Do kraja treće sezone, većinu vremena provodio sam razmišljajući kako da nabavim 55 Vikodina dnevno - morao sam da imam 55 svaki dan, inače bih se razboleo", napisao je Metju.

On je otvoreno govorio o svom putovanju zavisnosti i zahvaljujući Dženifer Aniston koja ga nije ostavila na miru dok mu je bila potrebna podrška prijatelja.

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading