Da li ova žena uopšte stari? Dženifer Aniston oduševila mladolikim izgledom, svi se pitaju u čemu je njena tajna

Olja Jelić Vesti 09.12.2023 15:13 0

Dženifer Aniston je pokazala mladoliko lice u izlasku i još jednom izazvala divljenje brojnih obožavatelja.

Dženifer Aniston

Profimedia

Glumica i holivudska miljenica Dženifer Aniston oduševila je sve svojim mladalačkim izgledom na privatnom događaju svoje hit-serije "The Morning Show" u jednom luksuznom klubu u Zapadnom Holivudu, gde su je snimili i paparaci koji su se tamo našli.

54-godišnja zvezda kultnih "Prijatelja" snimljena je u društvu kolegice Holand Tejlor, dok je na sebi nosila elegantni crni kombinezon bez naramenica i privukla pažnju obožavatelja koji su je takođe primetili. Ono što se posebno istaklo je Dženiferino mladoliko lice koje već godinama izaziva divljenje.

Dženifer na svojoj figuri i izgledu neumorno radi tokom cele godine i paparaci je često uslikaju ispred teretane, a nedavno je priznala i da je preteranim vežbanjem u mladosti uništila svoje telo.

"Nekada sam se budila nekoliko sati pre posla kako bih odradila kardio trening i mislila sam da je normalno da boli i da se osećam kao da ću se onesvestiti. Dugo sam verovala u to i tako sam uništila telo", ispričala je za In Style, nakon čega se na Instagramu pohvalila da je konačno pronašla idealne vežbe za sebe.

Za svoj mladoliki izgled i vitku figuru može da se zahvali zdravoj ishrani, a priznala je i kako godinama koristi suplemente na bazi kolagena.

Često je poslednjih godina isticala da se oseća sjajno u svom telu i da ne mari za godine, kao i da je plastične operacije uopšte ne zanimaju.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading