Kežual stajling kraljice Leticije za čistu desetku: Njene pantalone od tvida svaka žena treba da ima u ormaru

Olja Jelić Vesti 22.12.2023 11:03 0

Španska kraljica ne ume da pogreši, a to je pokazala i juče u svom kežual, ali efektnom stajlingu.

Kraljica Leticija

Profimedia

Kraljica Leticija je velika ljubiteljika elegantnih kombinacija, a jučerašnjim autfitom je pokazala da sjajno barata i sportskom elegancijom. Za 60. rođendan svoje svastike Elene kraljica Leticija stigla je u ekskluzivni restoran Pabú s kraljem Filipom, uprkos turbulentnom razdoblju usled optužbi o bračnoj neveri. Leticija ni ovaj put nije razočarala. 

Glavna zvezda njenog stajlinga su upečatljive pantalone od tvida. Plavo zelene pantalone visokog struka i širokih nogavica brenda Maje stegnula je tankim crnim kaišom, a ostatak kombinacije upotpunila je jednostavnijim komadima.

S obzirom da su pantalone itekako zanimljive, nosila ih je uz jednostavan crni džemper okruglog izreza te popularne mokasine debelog đona brenda Hugo Boss. Kraljica se ove sezone ne odvaja ni od male crne torbice saa potpisom Viktorije Bekam pa ju je uz sebe imala i na rođendanskoj proslavi.

S obzirom da zimske temperature u glavnom gradu Španije nisu tako niske, kraljica je nosila i crnu kožnu jaknu.

Uz nju je bio i Filip koji je bio doteran u tamnosivom odelu, a dobro raspoloženje koje su pokazali ispred restorana otkriva da ih optužbe ne uzrujavaju previše.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading