Ništa manje nismo očekivali: Kloi Kardašijan je dala sve od sebe kako bi učinila Dan zaljubljenih posebnim za svoje mališane - preslatko!

Vesti 14.02.2024 21:40 0

U svom hodniku Kardašijanka je dodala zid od malih i velikih crvenih, belih i srebrnih balona u obliku srca

Kloi

Printscreen/Instagram/khloekardashian

Kloi Kardašijan obasipa svoju decu poklonima za Dan zaljubljenih!

Kardašijanka (39) je podelila nekoliko fotografija u svom Instagramu na kojima se moglo videti kako je ukrasila svoj dom za Dan zaljubljenih. Ona je majka ćerke True (5) i sina Tejtuma (18 meseci), koje deli sa bivšim Tristanom Tomsonom.

 

 

U svom hodniku Kardašijanka je dodala zid od malih i velikih crvenih, belih i srebrnih balona u obliku srca. Na veće balone, mama dvoje dece je dodala slatke poruke svojoj deci, kao što su „Greješ mi srce, Tru“ i „Tejtum je slatkiš“.

Takođe je uključila srca sa rukom ispisanim beleškama na vratima dečije sobe. Kloi je za Tru napisala poruke poput „Volim tvoju kovrdžavu kosu“, „Imaš najlepšu kožu“ i „Mama i tata te vole zauvek“. Za Tejtuma, mama dvoje dece je napisala „Ti si neverovatan brat“, „Činiš svet boljim mestom“ i „Ti si naš najbolji prijatelj“.

Što se tiče poklona, rijaliti zvezda je deci poklonila kutiju slatkiša za Dan zaljubljenih. Tejtum je dobio džinovsku crvenu čokoladnu bombonu i nekoliko plišanih životinja, dok je Tru takođe dobila čokoladnu bombonu i ružičaste igračke.

Kardašijanka se u utorak osvrnula na prošlogodišnje svečanosti povodom praznika, podelivši fotografije od prošlogodišnjeg Dana zaljubljenih na Snapchat-u, prvog u Tejtumovom životu.

Na fotografijama, Tejtum je pozirao sa svojom mamom i starijom sestrom Tru. Brat i sestra su se zajedno slatko smeškali ispred dekoracije na temu slatkiša u obliku srca.

Kloi

Printscreen/Instagram/khloekardashian

 

Na drugim snimcima Tru je pozirala sa svojom starijom rođakom Penelope (11), a Kardašijanka je takođe spomenula da je bratanična Drim bila na zabavi, prenosi People.

Kardašijanka je takođe podelila video snimak sa tog dana, na kojem se vidi kako se smeje sa svojim mališanom dok uživaju u zajedničkom trenutku.

"Proslava prvog Dana zaljubljenih mog dečaka prošle godine. Volim zvuk njegovog smeha", napisala je ona

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading