Neko baš voli svoju tetku! Kloi Kardašijan objavila nežnu poruku svoje bratanične Drim (7), njihova povezanost je predivna!

Vesti 29.12.2023 20:54 0

Kloi Kardašijan je u utorak uveče na Instagramu podelila fotografiju poruke koju je napisala njena sedmogodišnja bratanična...

Kloi

Printscreen/Instagram/khloekardashian

Drim Kardašijan imala je slatku poruku za svoju tetku ove praznične nedelje.

Kloi Kardašijan je u utorak uveče na Instagramu podelila fotografiju poruke koju je napisala njena sedmogodišnja bratanična, čiji su roditelji Kloin brat Rob Kardašijan (36) i njegova bivša Blrk Čajna (35).

„Volim te Koko“, napisala je Drim fluorescentnom žutom bojom, potpisujući, „Voli te Drim“.

U epizodi serije ,,Kardašijanovi" koja je emitovana u julu, 39-godišnja suosnivačica brenda ,,Good American" govorila je o osećanju majčinstva prema Drim dok su slavili njen 6. rođendan na zabavi dekorisanoj leptirima, piše People.

„Osećam se kao da sam Drimin treći roditelj“, rekla je Kloi, koja ima dvoje dece sa Tristanom Tompsonom, petogodišnju ćerku Tru i 16-mesečnog sina Tejtuma.

 

 

„Mislim, znam koliko je važno da Drim ima veliki uticaj majke, bilo da je to od mene, ili od svoje majke, ili bilo koga drugog“, nastavila je Kloi. „Važno je da ona to dobije bez obzira na to od koga dobija."

Kasnije u epizodi, Skot Disik, bivši muž njene sestre Kortni Kardašijan, je pohvalio Kloe za organizaciju Drimine zabave. 

„Prosto ne mogu da verujem da si u suštini donekle suroditelj Drim“, rekao je Disik Kloi. "Ti si više od tetke."

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading