Ovde je nastao mali naslednik: Kortni Kardašijan se osvrnula na Dan zaljubljenih 2023. godine, plod njihove ljubavi začet na luksuznoj lokaciji

Vesti 14.02.2024 17:30 0

Roki, koji je Kardašijanino i Barkerovo prvo dete, rođen je 1. novembra 2023. u Los Anđelesu

Kortni i Trevis

Foto: AP

Prošlogodišnji Dan zaljubljenih bio je poseban za Kortni Kardašijan Barker i Trevisa Barkera.

Par je u sredu na Instagramu otkrio da su začeli svog tromesečnog sina Rokija Trinaestog tokom romantičnog putovanja u luksuzno letovalište Amangiri u Juti za 14. februar 2023.

Kortni (44) je podelila seriju slika uz natpis „Na današnji dan pre godinu dana“. Njen suprug Barker je zatim dodao u odeljku za komentare: „Napravili smo bebu Rokija“.

Roki, koji je Kardašijanino i Barkerovo prvo dete, rođen je 1. novembra 2023. u Los Anđelesu.

Na retrospektivnim fotografijama, Kardašijanka je pozirala u crvenom bikiniju i krem ogrtaču, dok su na drugim slikama prikazan par kako zajedno provode vreme u hidromasažnoj kadi. U objavi je bila i fotografija crvene ruže na snežnoj pozadini i kamina.

 

 

Zvezda ,,Kardašijanovih", koja je bila u Australiji sa decom i Barkerom na turneji njegovog benda Blink-182, spremala se za Dan zaljubljenih sa svojim potomstvom od početka februara.

Kortni

Printscreen/Instagram/kourtneykardashian

 

Kardašijanka je u subotu podelila objavu na Instagramu u kojoj je pokazala šest torti u obliku srca na kojima su imena njene i Barkerove dece, prenosi People.

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading