Varao je samo 48 sati pre rođenja njihove ćerke! Kloi Kardašijan sada otkriva u kakvom je odnosu sa bivšim dragim

Vesti 13.01.2024 17:06 0

„Morala sam da naučim da preuzmem kontrolu nad svojim osećanjima..."

Kloi

Profimedia

Kloi Kardašijan, Osnivačica brenda ,,Good American", je rekla da su neki dani teži od drugih sa bivšim dečkom (i ocem njene dece) Tristanom Tompsonom. „Da li bi bilo zaista lako da nikada više razgovaram s njim i da ga samo omalovažavam ili šta već? Naravno", rekla je ona za magazin tmrw.

Kardašijan (39) je ipak izabrala drugačiji put: „Mnogo je teže biti fin. Kada ste zaista ljuti na nekoga, mnogo je teže sedeti i pred svojom decom i biti u fazonu: „Zdravo!“ Verujte mi, ne osećam se tako svaki dan.“

Objasnila je: „Morala sam da naučim da preuzmem kontrolu nad svojim osećanjima. Bilo je toliko puta da su moja osećanja preuzela kontrolu nad mnom i bila sam impulsivna i tvitovala sam nešto ili objavila nešto zbog čega se kajem. Ali po mom mišljenju, nikada neću zažaliti što sam dobra osoba. Da li imam dana kada želim da budem jadna ku**a? Naravno! Ali ja to radim privatno."

Kardašijanova i Tompson (32) imaju dvoje dece zajedno: Tru Tompson (5), i Tejtuma Tompsona (1). Obe trudnoće su se poklopile sa otkrićem neverstva NBA igrača.

Još 2018. godine, Kloi je saznala da je Tompson varao samo 48 sati pre nego što je Tru rođena. A 2022. godine, kada su Kloi i Tompson začeli svoje drugo dete preko surogat majke, ona je saznala, zajedno sa svetom, da Tompson takođe očekuje dete sa Marali Nikols. Njegov sin Teo rođen je 1. decembra te godine.

Kloi i Tristan

Profimedia

 

Tompson je pokušao da popravi situaciju, dajući javnu izjavu na Instagramu nakon drugog incidenta prevare. „Iskreno se izvinjavam svima koje sam povredio ili razočarao tokom ovog iskušenja, i javno i privatno“, napisao je.

Nastavio je: „Kloi, ti ovo ne zaslužuješ. Ne zaslužuješ bol u srcu i poniženje koje sam ti naneo. Ne zaslužuješ način na koji sam te godinama tretirao. Moji postupci sigurno nisu u skladu sa načinom na koji te gledam. Imam najveće poštovanje i ljubav prema tebi. Bez obzira na to šta misliš. Ponavljam, neverovatno mi je žao.”

 

 

Tompson se 2023. takođe izvinio Kardašijanovoj mlađoj sestri Kajli Džener, godinama nakon što je poljubio njenu najbolju prijateljicu Džordin Vuds dok je još bio u vezi sa Kardašijan.

„To je 100 odsto moja greška, ali želim da kažem da mi je žao i da se osećam loše zbog toga“, rekao je Džener (26) u epizodi Kardašijanovih 16. novembra. „Činjenica da sam došao sa svojim lošim odlukama i što sam bio je***i idiot i mlad i glup. Samo sam hteo da kažem da mi je još jednom žao zbog toga." 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading