Oko ovog stajlinga se uvek lome koplja: Kendal Džener oživela kontroverzni trend iz devedesetih

Olja Jelić Vesti 09.02.2024 14:18 0

Kendal Džener uputila se u izlazak u Majamiju i pri tome oživela je kontroverzni trend nošenja haljine preko pantalona. Nema sumnje, ovo je jedan od onih stajlinga oko kojeg se uvek loma koplja

Kendal Džener

Profimedia

Kendal Džener uputila se u izlazak u Majamiju i pri tome oživela je kontroverzni trend nošenja haljine preko pantalona. Nema sumnje, ovo je jedan od onih stajlinga oko kojeg se uvijek loma koplja.

Supermodel Kendal Džener u poslednje vreme ime pune ruke posla oko promocije svog brend 818 Tequila, a na ulicama Majamija pojavila se u tamnoplavoj mini haljini ukrašenoj karnerima na rubu. Silueta haljine bila je samo početak intrigantne odevne kombinacije. Kendal je haljinu nosila preko uskih pantalona sa lepršavim i širokim nogavicama na samom dnu koje je ukombinovala sa parom crnih sandala sa tankim kaišćićima.

Haljine nošene preko pantalona imale su svoj vrhunac popularnosti u ranim 2000.-ima i još se nisu sasvim vratile. Međutim, dizajneri koketiraju sa oživljavanjem ovog Y2K trenda. Na Nedelji mode u Kopenhagenu, skandinavski brendovi, uključujući Marka Kenla Domina Tana i Rotate, pokazali su kolekcije sa sličnim dugim slojevima. Sa svojim tamnoplavim, rastezljivim mini kompletom pantalona nošenog kao deo street stylea Kendal bi vrlo lako mogla biti avangarda starog ali ponovno trendi zgleda.

Kendalin trenutak u tamnoplavom kompletu takođe označava blagi pomak od njenog standardnog uličnog stila, koji se često vrti oko bezvremenskih komada poput jakni vrednih ulaganja ili plavih farmerki ravnih nogavica. Supermodel favorizuje jednostavnu sofisticiranost iznad svega - njena verzija mala crna haljina je crna slip haljina sa korsetom. 'Osećam da imam osećaj za stil koji ću zadržati do kraja života,' rekla je pre nekoliko meseci rekla za britanski Vogue.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading