Blago otkopčana košulja i uske pantalone: Kendal Džener vratila u modu trend iz devedesetih

Olja Jelić Vesti 15.09.2023 15:47 0

Kendal Džener se na sastanku sa dečkom Bed Banijem pojavila u svilenoj košulji, koja je pokazivala go stomak.

Kendal Džener

EPA

Američka manekenka Kendal Džener i njen dečko, reper Bed Bani, privukli su pažnju kada su izašli na romantičnu večeru u restoran u centru Njujorka.

Kendal je izgledala veoma elegantno u  krem svilenoj bluzi i crnim pantalonama. Ostavila je gornji deo blago otkopčan kako bi otkrila stomak, što je bilo veoma popularno i devedesetih godina.

Mnoge mame su jedva čekale da njihove ćerke prestanu da nose topove i majice gde se vidi pupak, ali izgleda je ta moda ponovo aktuelna. Pantalone su se blago širile pri dnu, a manekenka je obula i atraktivne kožne čizme.

Negovana svilenkasta kosa bila je uvučena iza ušiju, a manekenka se odlučila  i za minimalnu šminku. Nosila je i veliku crnu kožnu tašnu.

Portorikanski hitmejker Bed Bani je obukao preveliku belu košulju, široke crne pantalone i šal koji mu je prekrivao glavu i lice..On je pokušao da ostane neprimećen noseći naočare za sunce, bejzbol kapu  i crnu kariranu maramu. Obuo je crne kožne cipele.

On je išao iza Kendal dok su ulazili u italijanski restoran.

Par je, inače, tek nedavno obelodanio svoju vezu. Bed Bani je, naime, samo nagovestio njihovu romansu u intervjuu za magazin Vanity Fair odbivši da je potpuno potvrdi.

Komentari (0)
Loading