U koži od glave do pete: Kendal Džener u kompletu u stilu osamdesetih je krunisana kraljica "ulične" mode

Olja Jelić Vesti 03.11.2023 17:54 0

Na ulicama Los Anđelesa najveća zvezda ulične mode poslednjih nedelja postala je članica jedne od najpoznatijih rijaliti porodice na svetu

Kendal Džener

Profimedia

Nakon upečatljivog denim izdanja na benzinskoj pumpi i kežual kombinacije u znaku hit helanki sezone, slavna Kendal Džener prošetala je još jedno besprekorno izdanje u nizu.

Uoči proslave 28. rođendana, dominirala je u koži od glave do pete, što je postigla smeđim kompletom u duhu osamdesetih.

Kombinaciju suknje i predimenzioniranog blejzera, sa detaljem naglašenih ramena i stegnutim strukom, vešto je podigla limeta zelenim modelom torbice.

Njena pletena tekstura jasno je dala do znanja kako je reč o modelu sa potpisom modne kuće Bottega Veneta, zaslužne i za kožni komplet u stajlingu slavne brinete. Naziva Gemelli, spomenuti model torbe novi je adut u ponudi italijanskog brenda predstavljen u sklopu aktualne kolekcije i u prodaji dostupan u širokom rasponu boja.

Držana u ruci, na ramenu ili u naručju, torba Gemelli Bottega Venete definitivni je izbor za sve one koji vole beskompromisni luksuz.

 

@najzena.rs Pitali smo ovu mladu damu odakle je njen bajkoviti autfit 🤩 #najzena #moda #autfit #outfit #fypシ ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading