Zima joj ne može ništa: Kendal Džener u mini haljini, niske temperature je nisu naterale da sakrije zanosnu figuru

Olja Jelić Vesti 20.01.2024 11:58 0

Brojni slavni i poznati pohrlili su u mondena skijališta, a tu zabavu ne propušta ni Kendal Džener koja je u Aspenu pokazala stajling koji joj je doneo naziv snežne kraljice

Kendal Džener

Profimedia

Brojni slavni i poznati pohrlili su u mondena skijališta, a tu zabavu ne propušta ni Kendal Džener koja je u Aspenu pokazala stajling koji joj je doneo naziv snežne kraljice.

Uprkos temperaturama ispod nule i snegu koji leprša Kendal Džener odbacila je topli kaput i pokazala odvažan zimski stajling. Za izlazak sa sestrama Kim i Kloe Kardašijan, koji je uključivao odlazak u šoping i na večeru u restoran, 28-godišnja manekenka hrabro se suprotstavila niskim temperaturama u sivoj vunenoj Bottega Veneta haljini na jedno rame.

 

Model haljine, koji je prikazan na modnoj pisti Bottega Veneta za jesen/zimu 2023., izrađen je korišćenjem ekskluzivne tehnike "za stvaranje efekta astrahan krzna", kako navodi dizajner Mateiu Blejzi.

Haljina je imala "zimski štih" zahvaljujući belom, krznenom rubu koji je izgledom podsećao na topli šal. Stajling je upotpunila crnim najlonkama i klasičnim crnim salonkama sa špic vrhom. Za razliku od Kendal, njene sestre obukle su se više u skladu sa snežnim vremenom, a Kloe se ogrnula masivnom sivom bundom i dodala crnu krznenu kapu koja joj je pokrivala celo lice.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading