Kendal Džener izgleda kao boginja: U narandžastom bikiniju pokazala svoju zanosnu figuru, fotkama zapalila Instagram

Olja Jelić Vesti 05.01.2024 12:25 0

Kendal Džener zapalila Instagram novim fotkama

Kendal Džener

Printscreen/Instagram

Gde god se pojavi Kendal Džener diže prašinu. Iz snežnog Aspena otputovala je na sunčani Barbados uoči nove godine zajedno sa bivšim dečkom Bed Banijem i prijateljima Džastinom i Hejli Biber.

U četvrtak, Kendal je podelila seriju snimaka na Instagramu na plaži na kojoj je nosila bikini narandžaste boje koja je odgovarala zalasku sunca iza nje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 

 

Iako se Bed Bani ne vidi ni u jednoj od Kendalinih objava na društvenim mrežama sa putovanja njen prijatelj Renel Medrano je podelio snimak vatrometa u kojem se portorikanski reper može čuti u pozadini.  Uprkos zajedničkom putovanju u tropske krajeve, izvori su za TMZ rekli Kendal i njen bivši ne obnavljaju svoju romansu - barem ne još.

Nakon nekoliko javnih izlazaka sa svojim momkom u oktobru, ona je u novembru objavila zagonetnu poruku na društvenim mrežama – „Ono što mi je namenjeno, jednostavno će me naći“ – što je navelo fanove da veruju da je ponovo slobodna.

Do decembra, raskid para dospeo je na naslovne strane, a manekenka je otišla u Aspen sama. I ove nedelje, ubrzo nakon što su se pojavile vesti da su se ona i Bed Bani ponovo okupili za novogodišnju noć, Kendal je podelila fotografije na kojima se vrti na pesku u sparno prozirnoj haljini.

„2024, obasipaj me ljubavlju i smehom, zahvalnošću i rastom, strpljenjem i prisustvom“, napisala je delimično svoj post. Čini se da je njena godina već počela začinjeno.

BONUS VIDEO:

 

 

 


 

 

Komentari (0)
Loading