Kloi Kardašijan dobila DRUGO dete: Divne vesti je čuvala u STROGOJ tajnosti, a evo kod je POLA beba

Vesti 06.08.2022 18:45 0

Sestra Kim Kardašijan dobila je sina.

Kloi

Profimedia

Da porodica Kardašijan ume da ustalasa javnost dokazano je još jednom. Naime, mlađa sestra Kim Kardašijan, Kloi dobila je drugo dete, a vest je čuvala u tajnosti do pre mesec dana. Dečaka je na svet donela surogat majka, a otac je stareltin bivši Tristan Tompson. 

"Kloi je trudnoću čuvala u tajnosti kako bi zaštitila privatnost i bezbednost surogata i da zaštiti njeno mentalno zdravlje od osude javnosti koja je rezultat Tristanovih postupaka", navodi izvor blizak porodici Kardašijan.

Mnoge je ovo iznenadilo jer je Tomspon nedavno priznao da je dobio sina sa fitnes modelom Marali Nikols dok je još bio u vezi sa Kloi (38). Tompson ima i  sada osmomesečnog Tea, a iz veze sa bivšom devojkom Džordan Krejg ima petogodišnjeg sina Prinsa.

Preljuba Tristana Tomposna - ova poslednja u nizu, bila je i tema rijalitija čuvenog porodičnog klana emitovana pod nazivom "Dosta je".

"Kada neko povredi nekoga koga voliš, postaneš zaštitnički nastrojen. Srce mi se slama zbog Kloi jer znam da se ona stvarno trudila i znam da se on stvarno trudio, a onda se ovo dogodi", ljutito je rekla Kim Kardašijan koje je upravo okončala devetomesečnu vezu sa Pitom Dejvidsonom, zbog, kako se navodi, česte razdvojenosti.

Ipak, izvori ističu da nova beba ne znači da je par ponovo u kontaktu, a izvor blizak zvezdi kaže da Kloi i Tristan "nisu razgovarali van pitanja zajedničkog roditeljstva". Rijaliti zvezda i bivši košarkaš imaju ćerku Tru (4).

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading