"Varao sam samo zbog akcije, zbog tog osećaja": Šokantno priznanje bivšeg muža Kloi Kardašijan zašto joj je slomio srce

Olja Jelić Vesti 16.11.2023 14:24 0

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson bili su u vezi pet godina, tokom kojih je NBA igrač više puta prevario rijaliti zvezdu.

Kloi i Tristan

Profimedia

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson bili su u vezi pet godina, tokom kojih je NBA igrač više puta prevario rijaliti zvezdu.

Tristan Tompson je pokušao da objasni zašto je varao Kloi Kardašijan, tvrdeći da "nije znao da voli". Bivši ljubavnici, koji imaju dvoje dece, počeli su da se zabavljaju 2016. sve do konačnog razlaza 2021. Njihova veza bila je prepuna drame, a Tristan je više puta varao Kloi.

 

 

Od njihovog razlaza, Tristan je išao na terapiju kako bi pokušao da se pozabavi svojim ponašanjem. U najnovijoj epizodi Kardašijanovih, seo je da razgovara sa Kloinom sestrom Kortni Kardašijan dok ga je ispitivala zašto je slomio Kloino srce.

Sedeći naspram Tristana, Kortni je rekla: „Zaista nisam ovde da sudim. Nemam nikakvu ljutnju, samo želim da razumem kako možeš da uradiš ove stvari ili kako je do toga došlo". Pitala je Tristana da li je ikada osetio "kajanje" za svoje postupke.

Tristan je objasnio: „Za mene lično, kada varam, osećam gađenje sledećeg dana". To je navelo Kortni da pita kako je mogao da nastavi to da radi ako se zbog toga oseća toliko krivim.

 

, varao sam samo zbog osećaja“, rekao je Tristan. Dodao je: „Ali to se zaista svelo na to da ne znam kako da volim jer sam tako odrastao".

„Mislim da sam uz terapiju shvatio da vučem traume iz detinjstva, video sam kako se moj tata ponašao prema mojoj mami. Kao dete, kada to vidiš, trauma koju imaš je ogromna. Jer ne možeš da zaštitiš. Mama tii kaže da će sve biti u redu, a ti u suštini otupljuješ svoje emocije."

Tristan je rekao da veruje da je njegova mama, Andrea Tompson, "otupela" svoja osećanja kako njena deca ne bi morala da je vide uznemirenu. Tristan je nastavio: „Nikada nisam razumeo kako da osećam bol ili kako da osećam nečije emocije, jer mi najvažnija osoba u životu, iako se prema njoj užasno postupalo, to nikada nije dozvolila".

Dodao je: „Tako da nikada nisam razumeo bol i patnju. Nikada nisam video muškarca da se dobro ponaša prema ženi, nikada nisam video da muškarac ne vara ženu. Nikada nisam video dobrog muža. Pogrešio sam".

Tristan je takođe rekao da se nada pomirenju sa Kloi i rekao: „Da sam ja rekao Kloi, možda bismo to mogli da shvatimo zajedno umesto da ona bude zaslepljena. Kortni je bila zatečena njegovom izjavom i uzvratila: „Mislim da ne zaslužuješ Kloi, niti su tvoji postupci nešto što je ona zaslužila".

 

Tristan je prevario Kloi dok je bila trudna sa njihovom ćerkom Tru, koju su dobii 2018. Zatim su se rastali godinu dana kasnije nakon što je otkriveno da je Tristan prevario Kloi sa najboljom prijateljicom njene sestre Kajli Džener, Džordin Vuds.

 

Komentari (0)
Loading