Cmok, cmok: Ljubav je u vazduhu čak i na dodeli prestižnih nagrada, Kajli Džener nikada nije izgledala srećnije!

Vesti 09.01.2024 13:02 0

Par je izgledao zaljubljeno, a ni njihove modne kombinacije nisu bile manje zapažene...

Kajli

Christopher Polk / AFP / Profimedia

Dodela Zlatnog globusa bespogovorno je bila u znaku serije ,,Naslednici" i svojevrsnog fenomena ,,Barbenhajmer" koji je imao čak 17 nominacija. Iako je film ,,Barbi" bio nominovan u devet kategorija, pobedu je odneo u svega dve.

Sa druge strane, ,,Openhajmer", koji je bio nominovan u osam kategorija, nagrađen je Zlatnim globusom u čak pet. Bilo kako bilo, crvenim tepihom su se prošetale brojne poznate zvanice, a u centru pažnje su se našli ni manje ni više nego Timoti Šalame i Kajli Džener.

 

Par je izgledao zaljubljeno, a ni njihove modne kombinacije nisu bile manje zapažene. Kajli se ponovo pojavila u arhivskom komadu, a ovog puta reč je o vintidž haljini Hanr Mori iz 1998-e, dok je Timoti nosio kombinaciju brenda Selin, prenosi Journal.rs. 

Ljubav je u vazduhu

Poput prvih nagađanja da između Kendal Džener i Bed Banija postoji nešto, internet zajednica jednako nije bila zadovoljna spekulacijama da je nova devojka Timoti Šalameja niko drugi do Kajli Džener, a par je konačno potvrdio svoju romansu kada su prvi put fotografisani zajedno na Bijonsinom koncertu, a ubrzo i na  turnieu US Open-a.

Timoti i Kajli

Profimedia

 

Postoji teorija da njihovo muvanje datira iz perioda Nedelje mode u Parizu. Činjenica koja ide u korist datoj hipotezi jeste da su Timoti i Kajli prisustvovali istoj grupnoj večeri zajedno sa Kendal Džener i Bed Banijem koji su, kako saznajemo, ipak okončali romansu. 

 

 

Naše pitanje ipak glasi: A gde je Trevis Skot u ovoj priči? Možda odgovore pronađemo negde u pesmi ,,Meltdown".

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading