Holivudskim zvezdama neće biti laka 2024: Kajli Džener po predviđanju čekaju ljubavni problemi, a ovaj par imaće paklenu godinu

Olja Jelić Vesti 31.12.2023 14:45 0

Vidovnjakinja poznatih Inbal Honigman predvidela je koji će to parovi prekinuti u 2024. godini, piše Daily Mail.

Kajli Džener, Tejlor Svift

Printscreen/Instagram/EPA

Vidovnjakinja poznatih Inbal Honigman predvidela je koji će to parovi prekinuti u 2024. godini, piše Daily Mail.

Za Tejlor Svift i Travisa Kelsija slavna vidovnjakinja predviđa da će postati sve čvršći par.

„Tejlor, strelac u horoskopu, dobija tarot kartu ‘XIV Art‘ koja je karta njenog znaka. To znači da će joj 2024. biti godina puna putovanja, boja, buke, zabave i avanture. Veza sa Trevisom će jačati, ali nema naznaka da će se skrasiti i planirati venčanje”, predviđa Inbal.

 

„Vaga Trevis dobija kartu ‘II High Priestess‘ koja predstavlja duhovnost i mudrost. Njegova godina obećava da će biti mirna i ispunjena. Nema velikih promena u njegovoj karijeri, a daće sve od sebe da podrži svoju slavnu devojku. Pašće mu na pamet ideja o braku, ali on je više zaljubljen u ideju braka nego što je Tejlor”, ispričala je Inbal o poznatom fudbaleru Kansas City Chiefsa.

Nagoveštava da Kajli Džener i Timoti Šalame treba da se pripreme za „borbenu” godinu.

„Ovaj par previše je okupiran svojim karijerima i njihova ljubavna priča će teško napredovati”, objašnjava Inbal svoja predviđanja.

Problemi u braku, koji traje već 24 godine, čekaju Dejvida i Viktoriju Bekam jer će ona biti „tužna što provode vreme odvojeno”.

Džastin Biber će se mučiti sa projektima koji nisu zanimljivi, a njegovu ženu Hejli čeka odličan period.

„Karta ‘10 of Wands‘ pokazuje da hitmejkeru teško pada posao”, rekla je, „umesto pisanja i pevanja, on promoviše luksuzne predmete što jednostavno mu nije zabavno.”

Kortni Kardašijan i Travis Barker u 2024. će biti snažniji nego ika i dodaje kako će on rado odvojiti vreme od turneja kako bi podržao svoju zauzetu partnerku.

Travisa u 2024. očekuje svetska turneja „One More Time” sa njegovim bendom Blink-182 koja će se održati od februara do avgusta. Bend se vratio s albumom „One More Time” u oktobru 2023. nakon što se Mark Hopus izlečio od raka koji mu je dijagnostifikovan 2021.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading