"Ovo je trebalo da zadržiš za sebe”: Eksplicitna rođendanska čestitka Kortni Kardašijan njenom mužu zgrozila fanove

Olja Jelić Vesti 15.11.2023 10:45 0

Kortni Kardašijan i Travis pozirali su bez majica intimno se grleći za vreme njene trudnoće, a deo fanova nije oduševljen fotografijama

Kortni i Trevis

Foto: AP

Kortni Kardašijan napisala je slatku rođendansku posvetu svom mužu Travisu Barkeru za njegov 48. rođendan.

„Mom suprugu, mojoj srodnoj duši, mom najboljem prijatelju, mom ljubavniku, tati mog sinčića, mom svemu... Želim ti najsrećniji rođendan. Ostvaruješ sve moje snove i osećam se tako blagoslovljeno što te imam uz sebe. Volim te više nego što reči mogu izreći, zauvek”, napisala je Kortni uz fotografije na Instagramu koje su zapravo intimni snimci njih dvoje.

 

 

Travis odgovorio joj je u komentarima.

„Volim te zauvek, moja srodna dušo”, napisao je, ali čini se da nisu svi fanovi bili oduševljeni ovom objavom.

Na delu fotografija iz objave oni su bez majica, a na pojedinima joj on prekriva grudi rukama, a i drži ruku u pantalonama, što su mnogi smatrali neprimerenim za Instagram.

„Ovo su fotografije koje trebaš zadržati samo za sebe”, „Ovo su najčudnije fotografije trudnice koje sam ikad vidio”, „Izgledate kao met par koji ima bebu u 2005. godini”, „Sa svim novcem koji imaš, ne možeš da napraviš prikladne trudničke fotografije?”, glasili su neki od komentara.

I Kortnina majka, Kris Džener, čestitala je rođendan Travisu.

„Tako divan otac, suprug, prijatelj, sin i teča”, napisala je na Instagram priči o muzičaru i dodala: „Hvala ti što činiš Kortni toliko srećnom svakog dana. Volim te i želim ti magičan dan danas!”

Kortni i Travis

Printscreen/Instagram

 

Kortni i bubnjar benda Blink-182 dobili su sina Rokija 13. Kortni već sinove Masona i Reigna i ćerku Penelope sa bivšim partnerom Skotom Disikom. Barker je otac Landonu i Alabami koje ima sa Šanom Moakler. Očuh je Moaklerinoj kćeri Atiani.

Ranije ovog meseca izvor za US Weekly otkrio je da je ovo bila „najstrašnija trudnoća koju je Kourtney imala” i da je par bio „prilično nervozan do kraja”.

„Travis je bio uz nju i podržavao je. Osećaju se jako blagoslovljeno kao novopečeni roditelji i jako su zahvalni što je njihov sin došao na svet”, nastavio je izvor.

U septembru Kortni je imala hitnu operaciju fetusa zbog komplikacija u trudnoći. Tada je izvor rekao za US kako je majka „veoma srećna” i „da joj je laknulo što je ta medicinska komplikacija iza nje.”

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading