Donirala joj je bubreg, a onda je nastao muk: "Najbolja drugarica" Selene Gomez po prvi put progovorila o njihovom odnosu

Vesti 30.12.2023 20:13 0

Obožavaoci su počeli da se pitaju da li ima problema između njih dve...

Selena i Fransija

VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Fransija Raisa kaže da ne postoji pravi razlog zašto su se ona i Selena Gomez razišle, ali napominje da je to otuđenje bilo dobro za njihovu vezu koja je sada popravljena.

U intervjuu za USA Today objavljenom u četvrtak, glumica je govorila o svom pomirenju sa pevačicom pesme "Single Soon", objašnjavajući da se nikada nisu svađale.

„Ništa se nije dogodilo, a ako pitate bilo koga od nas, ne znamo šta se dogodilo“, rekla je 35-godišnja Raisa. "Ali bilo nam je potrebno da se odvojimo".

„Onda, kada se ponovo spojite, bićete bolji ljudi“, dodala je Raisa. "Mi se još uvek ponovo upoznajemo."

Raisa smatra da je "ludo" što su ljudi toliko uloženi u njihovo prijateljstvo, koje je prošlo kroz uspone i padove otkako su se upoznale kao tinejdžerke 2007. Otprilike deceniju kasnije, Raisa je Seleni donirala jedan od svojih bubrega.

U 2018., Raisa je rekla bivšem voditelju tok šoua Hariju Koniku Jr. da su i ona i Gomez prošle kroz period depresije kada je operacija transplantacije bila završena. 

Obožavaoci su počeli da se pitaju da li ima problema između njih dve kada je u intervjuu za ,,Rolling Stoun" 2022. Gomez nazvala Tejlor Svift svojom „jedinom prijateljicom“ u industriji. Gomez takođe nije spomenula Raisu u svom dokumentarcu za Apple TV+, u kojem su bili neki od njenih prijatelja.

Činilo se da se Raisa uvredila, komentarišući to u sada izbrisanoj primedbi na društvenim mrežama. Gomez je naizgled odgovorila na reakcije na mreži u komentaru ispod TikTok snimka u kojem se spekuliše o navodnom raskolu. „Izvinite što nisam pomenula sve osobe koje poznajem“, napisala je tada Gomez.

Uprkos tome, sve je izgledalo dobro u julu 2023, kada je Gomez obeležila Raisin rođendan u objavi na Instagramu.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading