Veridba na pomolu? Mega zvezda Tejlor Svift odvažno pokazuje sjajni dragulj na ruci, svi sumnjaju na njega

Vesti 16.12.2023 17:51 0

Sviftova je nosila ovaj komad sa jedinstvenom teniskom ogrlicom i crnom mini haljinom...

Tejlor

Roger Wong / INSTAR Images / Profimedia

Tejlor Svift, koja je 13. decembra napunila 34 godine, je viđena kako svojim prijateljima Majlsu Teleru i njegovoj supruzi Kejlli Speri pokazuje privlačan prsten, koji je nosila na svom desnom, srednjem prstu.

Aksesoar sadrži nešto što izgleda kao veliki dragi kamen opal sa oreolom tamnog dragog kamenja na spoljašnjosti. Na fotografiji, Speri (31), drži pevačicu za ruku dok izbliza gleda Sviftovinu kuglicu. 

Otkako je Sviftova primećena sa komadom nakita, fanovi su počeli da spekulišu da bi prsten mogao da bude novi dodatak koji joj je poklonio njen dečko Trevis Kelsi.

Sviftova je nosila ovaj komad sa jedinstvenom teniskom ogrlicom i crnom mini haljinom Clio Peppiat Lucina ukrašenom rastegljivom mrežicom.

Njen rođendanski izgled je takođe uključivao malu Akuazzura Galactic tašnu  koja je bila u potpunosti ukrašena draguljima, par  crnih Akuazzura Atelier Plateau 130 visokih potpetica sa otvorenim prstima i crnu jaknu od veštačkog krzna Anine Bing koju je nosila ogrnutu preko ramena, plus Messika minđuše.

Zajedno sa Telerom i Speri, pop superzvezdi su se pridružili mnogi njeni poznati prijatelji u Njujorku na proslavi njenog 34. rođendana.

tejlor i blejk

Profimedia

 

Na listi gostiju bili su Blejk Lajvli, Sabrina Karpenter, Antoni Porovski, Džek Antonof, sestre Haim, Điđi Hadid i mnogi drugi. Sviftina dugogodišnja najbolja prijateljica, Abigejl Anderson, koja se pominje u njenoj popularnoj pesmi „Fifteen“, takođe se pojavila na slikama. Grupa je slavila u Banzarbaru, koktel baru u Njujorku.

Dok je Sviftova proslavila svoj veliki dan sa najbližima, Kelce nije bila na njenoj rođendanskoj zabavi. Kako je People potvrdio ranije ove nedelje, američki fudbaler Čifsa bio je u Kanzas Sitiju zbog obaveznih treninga sa njegovim timom uoči predstojeće utakmice protiv Nju Ingland Patriotsa u nedelju.

 

 

Par je rano proslavio rođendan sa prijateljima u Kanzas Sitiju na prazničnoj zabavi u nedelju, gde su tokom cele večeri primećeni kako poziraju sa žurkama i razmenjuju slatke poljupce na grupnim fotografijama.

 

Bonus Najžena:

 

 

 

Komentari (0)
Loading