Na dan kad se oženio nju su smestili na psihijatriju: Dok su joj žene zavidele, ona je pucala po šavovima, a danas ne liči na sebe

Slobodanka Ćorić Vesti 17.10.2023 15:50 0

Dugo sam se vremena borila sa svetom u svojoj glavi i osećala sam se izgubljeno i ponekad benadežno. A 2020. dobila sam dijagnozu bipolarnog poremećaja

selena gomez

Profimedia

Selena Gomez i Džastin Biber su bili samo klinci koji su počeli da se zabavljaju i ceo svet ih je odmah nazvao - omiljeni zaljubljeni par. Njihova veza trajala je osam godina, od 2010. do 2018. godine. Tih osam godina, njih dvoje su bili par o kome se najviše pričalo. Paparaci su ih mahnito pratili tražeći ekskluzivu.

Selena i Džastin su spojeni kao i većina parova u šou biznisu. Menadžeri su se složili da bi bilo dobro i finansijski isplativo da se njih dvoje upoznaju i zbliže.

"Kada su se upoznali, Džastin je bio tako dobro dete. Osećala sam se kao da sam mu starija sestra. Postao je jedan od mojih dobrih prijatelja", rekla je Selena jednom prilikom.  Ovo prijateljstvo je potom brzo preraslo u vezu, a 2011. godine par je potvrdio da su u vezi nakon što su podelili javni poljubac na novogodišnjoj zabavi. A onda su počeli da žive zajedno.

"Bili smo tako zaljubljeni", rekao je jednom Džastin. „Ništa drugo nije bilo važno. Svi smo bili tu jedni za druge... Naučio sam mnogo. Preselio sam se kod Selene kada sam imao 18 godina, to je bio brak. Živeti sa devojkom je bilo previše u tim godinama. Kada bi nešto bi se desilo, ja bih izgubio jebeni razum, a ona bi izgubila razum, i toliko bismo se svađali jer smo bili tako vezani jedno za drugo. Ljubav je izbor. Ljubav nije osećanje. Ljudi u filmovima čine da izgleda kao da je to bajka.

Par je raskinuo u tri navrata, ali su se brzo pomirili. Obnovili su svoju vezu 2014. godine, zvanično potvrdivši pomirenje u septembru 2014. Ali navodno su raskinuli sledećeg meseca. Iako se ne zna zašto se par razišao po drugi put, do njihovog razlaza došlo je nakon što se Biber fotografisao sa Kendal Džener u Parizu.

Pomirili su se 2017. i ponovo raskinuli pet meseci kasnije. Govorilo se da niko iz njihovog okruženja nije podržao vezu. Osećali su da su previše toksični jedni prema drugima. „Sve je bilo tako javno. Osećao sam se kao da nas proganja veza iz koje niko od nas nije želeo da napusti.

"Onda sam samo preboleo strah i rekao da je gotovo. Osećala sam da moram da prođem kroz najgore da bih bio srećan. Na kraju, to je bila najbolja stvar koja mi se ikada dogodila“, iskrena je Selena. Samo nekoliko meseci nakon što su raskinuli - dogodio se šok: Džastin Biber se oženio Hejli Boldvin. Mlada manekenka i balerina rekla je sudbonosno da Džastinu Biberu.

"Sad sam u najboljem razdoblju svog života – u braku, koji je neverovatna nova obveza. Nauči te strpljenju, poverenju, odanosti, ljubaznosti… Svim stvarima koje te čine dobrim čovjekom. Hejli me je prosto izvela na „pravi put“, rekao je tada Biber.

Inače, pevač i manekenka nisu imali seksualne odnose pre nego što su stupili u brak, a to je bila zajednička odluka.

"To je najbolja odluka koju smo ikada doneli. Na taj način ukazali smo poštovanje Bogu. Bog ne zahteva celibat da bi vam nametnuo pravila, već da bi vas zaštitio od bola i tuge. Ja sam bio u celibatu skoro godinu dana, pre nego što sam upoznao Hejli. I smatram da mi je Bog to ‘vratio’ tako što mi je poslao nju", rekao je Džastin za „Vog“.

I dok je par godinu dana kasnije odlučio da napravi veliku svadbu sa 150 cenjenih gostiju, Selena Gomez se borila sa svojim demonima.

Njeno problematično i samodestruktivno ponašanje odvelo ju je na psihijatrijsku ustanovu gde joj je dijagnostikovan bipolarni poremeća, ali i lupus zbog kojeg je kasnije morala na transplantaciju bubrega.

"Dugo sam se vremena borila sa svetom u svojoj glavi i osećala sam se izgubljeno i ponekad benadežno. A 2020. dobila sam dijagnozu bipolarnog poremećaja. I da budem iskrena, sve se brzo promenilo. Zapravo sam dobila odgovore koje sam toliko dugo tražila. A razumijevanje toga očito me čini svesnijom i manje se bojim nego pre," izjavila je nedavno Selena Gomez koja odbija da uđe u novu vezu.

 

 

Komentari (0)
Loading