Selena Gomez opet zaljubljena: Srce pevačice osvojio najbolji prijatelj njenog bivšeg, fanovi zabrinuti jer ne pazi na sebe

Olja Jelić Vesti 08.12.2023 15:47 0

Čini se da je pevačica i glumica Selena Gomez potvrdila da se zabavlja sa producentom Benijem Blankom, prijateljem i saradnikom njenog bivšeg Džastina Bibera.

Selena Gomez

Printscreen/Instagram

Čini se da je pevačica i glumica Selena Gomez potvrdila da se zabavlja sa producentom Benijem Blankom, prijateljem i saradnikom njenog bivšeg Džastina Bibera. U nizu komentara na Instagramu otkrila je da su zajendo šest meseci.

„Selena Gomez izgleda potvrđuje da je u vezi“, glasio je natpis na fotografiji fan stranice Popfaction, na što je pevačica odgovorila „činjenice“.

Takođe, lajkovala je fotografiju fan stranice na kojoj piše: „Šuška se da Selena Gomez dejtuje sa producentom Benijem Blankom“.

U jednom komentaruje ala je do znanja da je Blanko njeno „apsolutno sve“, dok je u drugom tvrdila da je on „najbolja stvar koja joj se dogodila“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jhope 💜 (@popfactions)

 

„On je još uvek bolji od bilo koga s kim sam ikad bila. Činjenice“, dodala je.

„Ponašao se prema meni bolje nego prema bilo kojem ljudskom biću na ovoj planeti”, napisala je u četvrtoj poruci. Iako, nekim fanovima je ovo bila neobična aktivnost na njenom profilu i sumnjaju da je hakovan.

„Ne razumem… srećna sam. Ako ti nije stalo slobodno reci što god želiš. Nikad neću dopustiti da tvoje reči vode moj život. Nikad. Gotova sam“, pisala je Selena.

Selena Gomez

Printscreen/Instagram

 

Nakon toga, na Seleninom Instagram storiju podeljena je fotografija Selene u zagrljaju muškarca koji izgleda kao Blanko.

„Samo podsetnik koliko cenim i volim svakoga od vas“, napisala je na storiju.

Njih dvoje zajedno su radili na pesmi „I Can‘t Get Enough“ iz 2021. i od tad su bliski. Selena je to potvrdila komentarom ispod njegove najave kuvara 2. novembra, napisavši: „Konačno.“ Takođe je podelila njegovu objavu na svom Instagram storiju i nazvala ga „jednim od njenih favorita.“

Osim toga, Selenina majka Mandi Tifej, prati Benija na Instagramu. Još jedan dokaz o potencijalnoj ljubavnoj vezi je što je Selena natuknula da je zaljubljena u svojoj seriji „Selena + Chef: Home for the Holidays“, koja je počela da se emituje 30. novembra.

Čak i pre priznanja „za simpatiju“, Beni je bio na proslavi Seleninog 31. rođendana u julu.

Zabrinuti fanovi

Uoprkos dokazima koji povezuju njih dvoje, neki su obožavatelji zabrinuti da Selena ne pazi na sebe jer je Blanko prethodno govorio negativne komentare o pop zvezdama hvaleći Džastina Bibera kao drugačijeg.

„Džastin nije jedan od onih pop umetnika koji dele kolač”, rekao je u emisiji „Zach Sang Show” u oktobru 2020.

Njegovi komentari usledili su mesecima nakon što je izbacila svoju kozmetičku liniju Rare Beauty, a obožavatelji su odmah optužili muzičara da je zasenio.

Selena je otvoreno govorila o svojoj teskobi i depresiji i uzela je nekoliko pauza na društvenim mrežama kako bi pomogla svom mentalnom zdravlju. Pre nego što su je povezivali s Blankom, Selena Gomez je viđena kako se drži za ruke s Druom Tagartom iz Chainsmokersa u januaru ove godine.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading