"Moraće da drži oči, ali i novčanik širom otvoren": Oglasio se bivši muž devojke Toma Kruza i poslao upozorenje glumcu

Olja Jelić Vesti 15.12.2023 13:32 0

Nakon što su se strani mediji raspisali o navodnoj vezi Toma Kruza (61) i 36-godišnje Elsine Kairove, oglasio se njen bivši suprug, rusku tajkun Dmitrij Tsetkov.

Tom Kruz

Shutterstock

Nakon što su se strani mediji raspisali o navodnoj vezi Toma Kruza (61) i 36-godišnje Elsine Kairove, oglasio se njen bivši suprug, rusku tajkun Dmitrij Tsetkov.

"Bez obzira na to s kim je, Tomom Kruzom ili bilo kim drugim, ti ljudi bi trebali biti svesni da ona voli finije stvari i da ima skup i luksuzan ukus. Tom bi trebao svoje oči, ali i novčanik držati širom otvorene", izjavio je Dmitrij, prenosi Daily Mail. Tvrdi da je tokom 11-godišnjeg braka potrošio 10 miliona funti na njenu odeću i još dva miliona funti na torbice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

 

Izjavio je da je ipak srećan zbog Elsine te da joj želi sve najbolje. O njenoj vezi sa slavnim glumcem, kaže, nisu razgovarali. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

 

"Nisam razgovarao sa Elsinom o ovome jer preferiramo komunikaciju preko naših advokata. Ima 36 godina, lepa je, finansijski nezavisna i voli život. Tom Kruz mi je najdraži glumac, jedan je od najboljih koje sam ikada video. Gledao sam dosta njegovih filmova. Prvi put sam čuo za njega kad sam imao 13 godina, spomenula ga je moja profesorka engleskog koja se vratila iz SAD-a i rekla nam da je živela u kući do njegove", ispričao je.

Tsetkov se obogatio na dijamantima i rudarstvu

Tsetkov je otkrio i da je pre nekoliko mjeseci bio u pregovorima sa holivudskim producentom koji je bio zainteresiran za snimanje filma o njegovu životu te je insistirao da njega glumi isključivo Tom Kruz. 

"Rekao sam producentu da je jedini glumac koji me može glumiti Tom. Otprilike smo iste visine i težine i bio bih počašćen da se to dogodi. Nisammogao da se setim nikoga ko bi me bolje odglumeo od Toma. Nadam se da ću ga jednog dana i sresti kako bismo razgovarali o ovome projektu", rekao je.

Inače, Tsetkov se obogatio na dijamantima i rudarstvu. Sa Elsinom se upoznao u Londonu u 2009. godine, a nekoliko meseci kasnije su se i venčali u Nacionalnoj kongresnoj palati u Sankt-Peterburgu. Posedovali su nekretnine u Dubaiju, Londonu i na Kipru, kolekciju nakita i umetnina i luksuzne jahte. Bivši par je u braku dobio dvoje dece.

Elsina i tOM viđeni su nedavno na zabavi u Londonu gde se nisu odvajali jedno od drugog. "Bili su nerazdvojni, očito je da su par. Čini se da je Kruz potpuno zaljubljen u nju", komentisao je jedan od zvanica sa zabave u londonskom Mejferu.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading