Gazi petu deceniju, a izgleda kao avion: Bivša žena Tom Kruza prošetala gradom u trenerci i sportskom grudnjaku

Marina Đurđević Vesti 27.07.2023 19:30 0

A sada se prošetala bez šminke, u sportskom grudnjaku, zelenom donjem delu trenerke i patikama, dok su svi gledali u njen savršeni stomak

Kejt Holms

Profimedia

Kejti Holms poznata glumica i bivša žena Tom Kruza, nedavno je uslikana u šetnji Njujorkom. Četrdesetčetvorogodišnja glumica prošetala je savršeno izvajane trbušnjake i mnoge je ostavila bez teksta. Po svemu sudeći izuzetno se trudi da održava formu i to joj i te kako polazi za rukom.

Skoro svi su je  otpisali u periodu kada je prolazila pakao od razvoda sa Tomom Kruzom. Retko se pojavljivala u javnosti i potpuno se posvetila njihovoj ćerki.

Ipak, nedavno je mnogima skrenula pažnju na sebe. Napravila je pun pogodak filmom "Alone Together" u kojem igra glavnu ulogu, ali koji je i režirala i producirala.

A sada se prošetala bez šminke, u sportskom grudnjaku, zelenom donjem delu trenerke i patikama, dok su svi gledali u njen savršeni stomak.

 

Uz čitavu kombinaciju nosila je i zlatne ogrlice, efektne minđuše, naočare za sunce i veliku kožnu crnu torbu što nas je samo podstaklo da mislimo da je glumica poželela da pokaže svoju savršenu liniju u efektnoj sportskoj odeći.

Znamo da Kejti većinu svog privatnog života pokušava da drži dalje od očiju javnosti, ipak je 2019. godine dala mali uvid u to kako ostaje u tako sjajnoj formi.

"Vežbam četiri puta nedeljno. Raznolikost je ključna, inače mi postane dosadno. Volim spinning, boks i jogu, a ponekad imam i časove plesa", rekla je za Shape.

Iako se oslanja na vežbanje da bi razbistrila um, fizička aktivnost joj je takođe pomogla da se dodatno poveže sa ćerkom Suri Kruz.

" Ponekad vežbam sa svojom ćerkom. Zavisi samo od dana. Imamo svoje rutine i povremeno se preklapaju. Ali ja je ne prisiljavam da radi sa mnom jer znam da je to jadno" rekla je Kejti.

Kada je njena ishrana u pitanju, ona preferira uravnotežen pristup.

"Ako idem na večeru sa prijateljima, uživam u finom obroku. Ako je tu nezdrava hrana ja je uzmem, a onda samo jedem zdravije sledećeg dana" istakla je glumica.

Povremeno se prepušta želji za manje zdravom hranom, ali se trudi da većinu vremena bira zdravije opcije.

 "Obično ujutro spremam smuti sa zelenim povrćem i voćem. I jedem puno salate i ribe. Trudim se da ne unosim previše ugljenih hidrata, poput testenine i hleba, jer sam od toga jako pospana. Ali volim hranu i volim da kuvam" rekla je Kejti.

Komentari (0)
Loading