Tom Kruz "bacio oko" na staru ljubav: Ne može da prežali kolumbijsku lepoticu, jedva dočekao njen razvod

Olja Jelić Vesti 04.08.2023 09:41 2

Tom Kruz navodno je "bacio oko" na glumicu Sofiju Vergaru i, prema rečima neimenovanog izvora, hoće ponovo da oživi stare strasti.

Tom Kruz

Shutterstock

Podsetimo, kolumbijska glumica Sofija Vergara i zvezda mnogih akcionih filmova bili su u vezi tokom 2005. godine. Međutim, taj ljubavni odnos nije dugo trajao, jer je Toma Kruza opčinila lepota Kejti Holms. Glumci su se rastali u prijatljskim odnosima i svako je otišao na svoju stranu.

Neimenovani izvor blizak Kruzu je za magazin "Heat", podelio zanimljive informacije – 61-godišnji Tom Kruz želi da da oživi stare strasti sa Vergarom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

 

"Oni imaju zajedničku istoriju, iako je to više bila kratka veza, nego prava romansa", rekao je on za pomenuti magazin

"Dobro su se proveli zajedno na zabavi u Zapadnom Holivudu, ali Sofija nije davala signale da želi nešto na duže staze. Tako da su sada još uvek prijatelji", rekao je izvor, te dodao:

"Toma je oduvek 'nešto jelo iznutra', jero je raskinuo sa Sofijom i izabrao Kejti".

 

 

Podsetimo, relativno skoro svet je iznenadila vest da se Sofija Vergara i Džo Manganelo razvode nakon sedam godina braka. Par je tada dao i javno saopštenje.

"Doneli smo tešku odluku da se razvedemo. Kao dvoje ljudi koji se veoma vole i brinu jedno o drugom, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok se krećemo ovom novom fazom naših života" naveli su.

Komentari (2)
Loading
Atlija Milorad
04.08.2023 10:55

patuljak

Bane
04.08.2023 14:31

kruz - sektaška nula.