Tom Kruz opet zaljubljen: Evo ko je fatalna Ruskinja koja je opčinila slavnog glumca, njen buran život podseća na filmsku priču

Olja Jelić Vesti 14.12.2023 12:15 0

Tom Kruz viđen je u društvu Elsine Kjarove, članice visokog ruskog društva i bivše supruge oligarha koji trguje dijamantima.

Tom Kruz

Shutterstock

O ljubavnom životu holivudskog glumca Toma Kruza u poslednje vreme se nije puno pričalo, ali nakon što je viđen u zanimljivom društvu, krenula su šuškanja da je pronašao novu ljubav i to s devojkom za koju bi neki pomislili da je izašla iz jednog od njegovih filmova.

61-godišnji Tom družio se na zabavi u londonskom Mayfairu s 36-godišnjom Elsinom Kjarovom, članicom visokog ruskog društva i ćerkom istaknutog ruskog advokata Rinata Kjarovaa, a koja je poznata i kao bivša supruga oligarha koji trguje dijamantima.

"Bili su nerazdvojni, izgledali su kao ljubavni par i činilo se da je opčinjen njome", rekao je jedan od gostiju za Daily Mail.

 

 

Strani mediji prenose da se par zajedno pojavio na zabavi na Grosvenor Squareu prošle subote, na veliko iznenađenje i uzbuđenje ostalih gostiju. Elsina, obučena u crnu haljinu bez naramenica sa dijamantskom mašnom, pozirala je tamo s Avramenko Alienom, bivšom takmičarkom Miss Europe, a onda je izašla na plesni podijum s Tomom i zajedno su napustili zabavu u kasnim noćnim satima.

"Tom je bio vrlo ljubazan, stalno su ga tražili za fotografije, ali pristojno je sve odbijao. Na kraju je DJ morao objaviti na ruskom jeziku da gospodin Kruz ne želi nikakve fotografije. Proveo je veći deo noći plešući s Kjarovom, ali u jednom se trenutku samo ubacio među jednu skupinu žena", otkrio je anonimni izvor.

Bivša ruska manekenka, koja je i britanska državljanka, prethodno je bila u braku sa ruskim tajkunom Dmitrijem Tsetkovim, s kojim je delila vilu vrijednu 22 miliona funti na imanju Ventvort i kuću u Londonu vrednu 18 miliona funti. Par je takođe posedovao nekretnine u Dubaiju i na Kipru, zajedno sa svojim automobilima, nakitom i umetničkim kolekcijama vrednim milione funti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

 

Njihov razvod dospeo je na naslovnice u leto nakon što je ona optužena za skrivanje značajne imovine od sada već svog bivšeg supruga, uključujući kolekciju torbica vrednu milion funti.

Tokom saslušanja u martu ove godine optužena je da je lagala, rekavši da poseduje samo oko 20 torbica i ponovila je tu tvrdnju sudu u maju 2023. No prema sudu, ona je umanjila vrednost torbi, a sudija Pil rekao je u svojoj presudi izrečenoj na Visokom sudu da je slučaj "zaražen" njenom nepoštenošću od početka do kraja i  dodao da je lagala. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

 

Druga svađa bivših supružnika nastala je oko vredne kolekcije nakita para. Posedovali su, naime, dijamante investicijske kvalitete i sat Patek Phillipe, koji su se čuvali u sefu u Harodsu. Ključ kutije držao je Tsvetkov, ali je viši sud čuo kako je Kjarova uverila osoblje u prodavnici da su ključevi izgubljeni i uzela ceo komplet za sebe, a da nije to rekla svojem suprugu i kasnije izostavila predmete kao dokaz. Sudu je takođe rečeno kako Tsvetkov, poduzetnik koji je prvi put došao u Ujedinjeno Kraljevstvo 2004. godine i nakon pet godina dobio britanski pasoš i dopuštenje za ostanak na neodređeno vreme, nije mogao da zaradi tako značajne svote novca od juna 2022.

To se dogodilo jer mu je Kjarova blokirala pristup porodičnim bankovnim računima, no sudija je rekao da je optimista i da će pametan, snalažljiv i sa dobrim vezama Tsvetkov uskoro ponovo trgovati. Elsina, s druge strane, nije radila tokom braka i pokušala je da pokrene posao s kafom tokom brakorazvodne parnice koji je propao.

"Nema stvarnih naznaka da će njena sledeća poslovna ideja, privatni klub lepote za članove, biti finansijski isplativa", rekao je sudija. Stoga je presudio da veću odgovornost za skupi sudski spor snosi Elsina, kojoj je naređeno da plati polovinu računa svog supruga od 1.761.488 funti.

2022. godine viđena je na sudu kada joj je naređeno da plati 117.000 funti koje je dugovala kompaniji koja je postavila fontane u kući u Sureju. Tada se branila tvrdnjom da je njen bivši suprug odgovoran za to i da se nalazi na poternici Kremlja najtraženijih lica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

 

 

Inače, Tom se nije preterano povezivao sa ženama otkako se razveo od svoje treće supruge Kejti Holms pre 15 godina, iako se nedavno šuškalo o aferi s pevačicom Šakirom, kao i s koleginiom iz "Nemoguće misije" Hejli Atvel. Iako je škrt na rečima o svom ljubavnom životu, Tom uvek rado govori o svojoj sklonosti prema Velikoj Britaniji, gde su, prema njegovu mišljenju, svi jako ugodni i dobro odgojeni.

"Pretpostavljam da sam anglofil. Provodim puno vremena u Britaniji i to ne samo zbog posla. Jednostavno volim da budem ovde", izjavio je jednom prilikom, a čini se kako bi sada mogao imati i novi razlog da češće boravi tamo.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading