"Niko ne zna koliko mu je vremena ostalo": Porodica Brusa Vilisa je stalno s njim, slavni glumac u sve težem stanju

Olja Jelić Vesti 07.12.2023 12:37 0

Uvek je bar jedan član porodice sa njim, ima troje dece sa bivšom suprugom Demi Mur i dvoje sa sadašnjom Emom Heming

Brus Vilis

EPA

Porodica Brusa Vilisa je uz njega dok se bori s demencijom. Glumac hita „Umri muški” provodi dane uz svoju suprugu Emu Heming, bivšu suprugu Demi Mur i petoro dece.

„Kad je Brusu postavljena dijagnoza, svi su se okupili kako bi njegovo sećanje na porodicu ostalo netaknuto”, rekao je izvor za Us Weekly.

 

 

„Svi su tu celo vreme. Ovo iskustvo je još više zbližilo celu porodicu. Nitko ne zna koliko je vremena Brusu preostalo, pa upijaju svaki trenutak sa njim”, dodao je izvor.

Otkrio je i kako se „sve vrti oko” glumca i da je imao „mnogo više loših dana nego dobrih” u proteklih nekoliko meseci. Drugi izvor je dodao kako glumac „ima negu koja radi 24 sata dnevno, ali barem je jedan član porodice uvek s njim.” Brus takođe provodi vreme sa svojom unukom Leutom koju je njegova ćerka Rumer dobila u aprilu.

„Rumer želi da Leuta poznaje Brusa. Ona želi da bude aktivno uključen u Luetin život. To je vrlo posebna veza”, kazao je izvor.

Brus Vilis sa Demi Mur ima ćerke Rumer (35), Skaut (32) i Talilua (29)  s kojom je bio u braku od 1987. do 2000. godine.

 

 

Glumac takođe ima ćerke Mabel (11) i Evelin (9) sa Emom Heming (45). Brus i manekenka venčali su se 2009. i svoje zavete su obnovili na desetu godišnjicu, neposredno pre nego što su se otkrili Vilisovi zdravstveni problemi.

 

 

Njegova porodica objavila je u martu 2022. da mu je dijagnostifikovana afazija i da će se „odmaknuti od karijere koja mu je toliko značila”. To je stanje koje može uticati na govor osobe, veštine razumevanja i sposobnost pisanja, prema klinici Mayo.

Zatim, u februaru je porodica podelila da se njegovo stanje pogoršalo sa „okrutnom” dijagnozom demencije. Od tad je porodica za svaki praznik okupljena kako bi uživali u zajedničkom vremenu.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading