Sadašnja i bivša žena sa decom na okupu: Porodična fotka Brusa Vilisa dirnula fanove slavnog glumca

Olja Jelić Vesti 25.11.2023 10:33 0

Supruga Brusa Vilisa, Ema Heming Viliis objavila je porodičnu fotografiju povodom Dana zahvalnosti.

Brus Vilis

Profimedia

Supruga Brusa Vilisa, Ema Heming Viliis objavila je porodičnu fotografiju povodom Dana zahvalnosti. Fotografija je nastala ranije ove godine, a na njoj je Brusova ćerka Rumer još uvek trudna, iako je glumčeva prva unuka na svet došla u aprilu.

"Srećna sam i zahvalna što sam mogla upoznati ovakvu vrstu ljubavi. Srećan vam Dan zahvalnosti", napisala je Ema uz fotografiju na kojoj je, uz Brusovih ćerki i njihovih partnera, i njegova bivša supruga Demi Mur.

 

 

"On zna da je voljen", "Kakva porodica, možete biti ponosni na sebe", komentarisali su obožavatelji.

U martu prošle godine glumčeva porodica je objavila da mu je dijagnostifikovana afazija i da se povlači iz glume, a ove godine otkriveno je da mu je dijagnostifikovana frontotemporalna demencija (FTD), neuobičajen oblik demencije koji uzrokuje pogoršanje ponašanja, osobnosti i govora. Čitava porodica, uključujući i bivšu suprugu Demi, od prve dijagnoze je uz njega i pruža mu punu podršku.

 

@najzena.rs Kako se vi slažete sa svojom svekrvom? Pišite nam u komentatima! 👇🏻 #najzena #zena #fyp #foryou #foryoupage #fypシ゚viral #fypシ #svekrva ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading