Prepoznaje me samo prva tri minuta: Prijatelj glumca progovorio o njegovoj teškoj bolesti

Anđela Jovanović Vesti 12.10.2023 20:30 0

Prijatelj Brusa Vilisa progovorio je o njegovom teškom stanju i kako se on i njegovi bližnji nose sa tim.

brus vilis

Profimedia

Prijatelj Brusa Vilias i kreator serije "Moonlighting" Glen Gordon Keron govorio je o glumčevom stanju nakon dijagnoze demencije kazavši da ga prepoznaje tek prve tri minute razgovora.

Ema Heming Vilis, supruga Brusa Vilisa, nedavno je priznala da je "teško znati" da li je glumac svestan svoje dijagnoze frontotemporalne demencije, koja je otkrivena ranije ove godine.

Brusov prijatelj Glen pojasnio je na koji se način Vilisov život promenio.

"Moj osjećaj je do prva tri minuta susreta on zna ko sam", rekao je Caron o svojoj interakciji s Willisom.

"On nije potpuno verbalan; nekada je bio proždrljiv čitalac - nije želio da to iko zna - a sada ne čita. Sve te jezičke veštine više mu nisu dostupne, a ipak je i dalje Bruce",dodao je.

Rekao je da se trudio da ostane u njegovom životu objašnjavajući da pokušava da se viđa s glumcem na mesečnom nivou.

"On je izvanredna osoba. Ako ste ikada provodili vrijeme sa Brusom Vilisom, ne postoji niko ko je imao više radosti života od njega. On je voleo život i… obožavao se da se budi svako jutro i pokuša da živi život punim plućima", naveo je.

 

 

 

 

@najzena.rs Pitali smo veštačku inteligenciju ko su najlepše žene u Srbiji 🙂 Jedno ime baš i nismo očekivali, a nas zanima da li se vi slažete sa izborom? 🙂 #najžena #žena #veštačkainteligencija #srbija #fypシ #fyp ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading