Georgina je volela njega pre Ronalda: Njena srednjoškolska ljubav je toliko opasan frajer i žene mu se nude kao na tacni

Vesti 20.06.2023 09:35 0

Havi je bio Georginina srednjoškolska ljubav

poljubac

Profimedia

 

Georgina Rodrigez je u vezi s fudbalerom Kristijanom Ronaldom od 2016. Međutim, u poslednjih nekoliko meseci se šuškalo da njihova veza prolazi kroz krizu.

Međutim, njih dvoje su takođe doživeli težak udarac kada je beba koju je Georgina nosila umrla tokom porođaja. Pre dolaska Belle Esmeralde, Kristijano i Georgina su već imali ćerku Alanu (4). Kristijano ima i sina Kristijana Juniora (11) i blizance Matea i Evu (4) koje je dobio putem surogat majke.

Georgina je otkrila u svom šou programu 'Ja sam Georgina' da je upoznala fudbalera u dizajnerskoj radnji Gucci u Madridu, gde je radila. Nekoliko meseci kasnije, Kristijano ju je pozvao na večeru i između njih se odmah javila jaka hemija.

Iako je poznato da je Georgina živela mnogo skromnije pre nego što je upoznala Ronalda, manje je poznato o njenom ljubavnom životu pre njega. Strani mediji su jednom otkrili da je imala vezu s 28-godišnjim avanturistom i fotografom po nadimku "divlji Havi". Havi je bio Georginina velika srednjoškolska ljubav, a postao je poznat javnosti zbog učešća u španskom rijaliti programu "The Island of Temptations". Njihova veza se završila 2011. godine, ali nikada nisu javno otkrili šta je dovelo do kraja njihove ljubavi, prema pisanju story.hr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Javi (@salvajetravel)

Strani mediji su spekulisali da su se rastali jer je Georgina želela da se bavi manekenstvom, pa je otišla u Madrid.

Georgina je argentinska lepotica rođena 1994. godine, ali je odrasla na severnom delu Španije. Njen otac Horhe, bivši fudbaler, preminuo je 2019. godine, a proveo je deset godina u zatvoru zbog trgovine drogom. Nakon očeve smrti, Georgina i njena starija sestra Ivana su ostale same s majkom u teškoj finansijskoj situaciji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Javi (@salvajetravel)

Da bi pobegla od siromaštva, Georgina je pokušala da postane profesionalna balerina, ali nije uspela jer se njeno telo naglo razvijalo. Zatim je želela da studira modu, ali novac je bio prepreka njenom uspehu. Zatim je 2011. godine doživela veliku tragediju kada je njena majka poginula u saobraćajnoj nesreći. Nakon toga, Georgina je radila kao konobarica u lokalnom restoranu i otišla u Englesku gde je obavljala poslove dadilje i čistačice, dok je istovremeno pohađala fakultet.

Nakon povratka u Španiju s diplomom, znanjem engleskog jezika i iskustvom, Georgina se preselila u Madrid, ali joj je i dalje bio potreban novac, pa se zaposlila u radnji Gucci.

Kristijano je jednom prilikom izjavio: "Njena lepota i telo su mi odmah zapali za oko." S druge strane, Georgina je priznala da je prirođeno stidljiva i da se tresla kada je bila u prisustvu Kristijana.

Komentari (0)
Loading